Manifestări audiere Kovesi. Chirieac: Lansare de campanie

Kovesi
Kovesi

Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat cu privire la manifestările pro și contra ce au avut loc în fața Secției de Investigare a Magistraților.

Întrebat cum cataloghează manifestările din fața Secției de Investigare a Magistraților, cu privire la audierea Laurei Codruța Kovesi, Bogdan Chirieac a răspuns că vede acțiunea oamenilor drept o manifestare politică.

”Audierea doamnei Kovesi, în calitate de ce este dânsa, suspect, s-a transformat într-o manifestație politică. Ceea ce mi se pare interesant este că atunci când președintele Iohannis a semnat decretul de revocare, nu a fost nicio demonstrație. Au fost cu totul 22 de persoane, probabil că majoritatea erau la serviciu. Acum, avem câteva zeci, poate câteva sute, dar totuși foarte gălăgioși, foarte antrenați. O lansare de campanie mai mult...”, a declarat Bogdan Chirieac, în direct la România TV. 

Câteva zeci de susținători, dar și câteva zeci de protestatari au scandat în fața Secției de Investigare a Magistraților, acolo unde este audiată Laura Codruța Kovesi, în cursul acestei zile, în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă.

Vezi și: 

Legea taximetriei. Uber și Taxify, solicitare către Guvern

Turiști blocați cu mașina în zăpadă. Vezi unde

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel