Manfred Weber aruncă bomba. Ce face dacă nu se renunţă la procedurile împotriva lui Kovesi

Kovesi
Kovesi

Liderul grupului europarlamentar al Partidului Popular European (PPE), Manfred Weber, vrea să ceară o dezbatere în următoarea sesiune plenară a Parlamentului European în cazul în care autorităţile din România nu renunţă la procedurile legale împotriva Laurei Codruţa Kovesi.

Dacă procedurile legale împotriva doamnei Kovesi nu sunt revocate, vom solicita o dezbatere în următoarea sesiune plenară a PE”, atenţionează într-un mesaj pe Twitter politicianul german, care este şi candidatul popularilor europeni la preşedinţia Comisiei Europene.

Manfred Weber face apel, de asemenea, la Partidul Socialiştilor Europeni (PES) şi ALDE (Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa) din PE să ia poziţie împotriva formaţiunilor aflate la guvernare în România şi care sunt membre ale acestor grupuri.

„Cerem totodată de urgenţă @PES_PSE şi @ALDE să ia poziţie împotriva partidelor-surori din guvernul român', adaugă Weber în mesajul său.

Joi, fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, a fost plasată sub control judiciar de procurorii Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ), în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă în legătură cu aducerea în ţară a fostului director al FNI, Nicolae Popa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel