EXCLUSIV  MANEVRĂ pentru discreditarea protestelor din Piața Victoriei. Cârstoiu, semnal de alarmă

Tudor Cârstoiu, tânăr activist civic, specialist în marketing, în cadrul unui interviu acordat DC News, a vorbit despre manevra care se face pentru a discredita protestele.

Mișcarea este simplă: se face un profil fals de Facebook care se pretinde anti-PSD și protestatar, poate chiar și postează diferite mesaje în acest sens. Capătă credibilitate, lumea chiar crede că este un protestatar real și, când vine un anumit ordin, apare o postare mincinoasă menită să oprească lumea din a mai ieși în stradă.

Tudor Cârstoiu, la interviurile DC News, a atras atenția asupra profilelor false de Facebook care au scopul de a reduce numărul protestatarilor.

"A existat un cont fals unde erau adăugați oameni care mergeau la proteste. Acolo apărea scris: 'azi a fost ultima zi când m-am dus la proteste fiindcă am văzut acolo oameni needucați'. Erau postări care denigrau și făceau ca protestele să pară mai puțin importante. S-a dovedit că acela era un profil fals, făcut cu o poză falsă", a zis Tudor Cârstoiu la DC News.

Răspunsul integral poate fi ascultat aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel