EXCLUSIV  Manevră cu înghețată în magazine! Atenție la preț! Cum suntem sabotați

înghețată
înghețată

Unii șefii de magazine s-au gândit la o manevră prin care să ne păcălească la casele de marcat. Tactica este aplicată astfel încât tot cumpărătorii să fie de vină pentru că ar fi neatenți.

Pentru că este vară, iar înghețata este poate cel mai cumpărat aliment, șefii de magazine s-au gândit la o manevră. De obicei, când mergem să o cumpărăm, nu prea suntem atenți la prețuri. Plus că, de cele mai multe ori, luăm și alte produse și nu stăm să verificăm bonul fiscal. 

În rândurile de mai jos, vă vom povesti un caz petrecut în weekend la un supermarket din Militari. Într-un frigider, în dreptul înghețatei Kinder Bueno, 60 g, stătea o etichetă cu prețul de 2,5 lei. Când am ajuns la casa de marcat, stupoare: total alt preț, adică dublu. Am rugat vânzătoarea să meargă la vitrina frigorică pentru a-i arăta prețul afișat. Nu, nu era nicio eroare, scria clar: înghețată Kinder în dreptul înghețatei Kinder cumpărate.

Aici este problema - că au pus prețul de la înghețata Kinder Ice Cream Stick care avea doar 27 g și, într-adevăr, aceasta costa 2,5 lei, doar că nu era nicăieri. În lada frigorifică era doar înghețată Kinder Bueno la 60 g la preț dublu.

Prinși în fapt și mizând pe neatenția cumpărătorilor, vânzătoarea a dat inițial din umeri și a zis:

”Da, așa este, prețul este greșit, dar trebuia să vă uitați la gramaj!”.

Serios?! Acum trebuie să verificăm și prețul, și sortimentul, și data de expirare, și... GRAMAJUL?!

O altă manevră este faptul că nu sunt afișate prețurile la toate înghețatele sau, în cazul în care acestea sunt afișate, nu se spune firma. Mai precis, vedeți înghețată de vanilie la 1,9 lei, dar în dreptul său nu mai apare scris și firma, fiind pusă laolaltă cu altele mai ieftine și mai scumpe, iar la casa de marcat vă treziți că dați pe o banală înghețată și 7 lei.

Dacă știți și alte tactici de acest fel, vă rugăm să lăsați comentarii la acest articol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel