Manchester United, nou antrenor. Știrea, confirmată din greșeală

Manchester United s-a despărțiti de antrenorul Jose Mourinho, după o îndelungată perioadă în care echipa nu a confirat sub conducerea portughezului.

Manchester United l-a demis pe Jose Mourinho, însă a produs confuzie după ce a postat pe site-ul oficial un filmuleț în care îl confirmă pe Ole Gunnar Solskjaer ca antrenor interimar, pentru ca apoi clipul să fie îndepărtat imediat.

Ulterior, clubul de pe Old Trafford a confirmat venirea fostului atacant pe banca tehnică. Asta după ce inițial premierul Norvegiei a apucat să-l felicite pe Solskjaer, însă ulterior a șters postarea, informează Digi Sport.

Inițial, s-a speculat faptul că Michael Carrick îi va lua locul lui Jose Mourinho, însă apoi a apărut varianta Ole Gunnar Solskjaer. Ajuns la 45 de ani, fostul atacant norvegian era considerat interimarul perfect pentru banca "diavolilor".

În prezent, Ole Gunnar Solskjaer este la cel de-al doilea mandat de antrenor la Molde. Norvegianul a pregătit Manchester United U23 în perioada iulie 2008-decembrie 2010, după care a plecat la Molde.

Ca fotbalist, Solskjaer a evoluat la doar două echipe: Molde și Manchester United, echipă la care și-a și încheiat cariera în 2007.

Citește și:  Previziune despre Halep: Va câștiga acest turneu de Grand Slam

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel