Manchester United - Barcelona, prima declarație a antrenorului Valverde

Manchester United - Barcelona, prima declarație a antrenorului Valverde
Manchester United - Barcelona, prima declarație a antrenorului Valverde

Pe ''Old Trafford'', Barcelona a câștigat doar cu 1-0 meciul cu Manchester United, în turul sferturilor de finală în Champions League.

Antrenorul echipei FC Barcelona, Ernesto Valverde, a apreciat că soarta calificării în semifinalele Ligi Campionilor la fotbal nu este încă decisă, în ciuda victoriei catalanilor pe Old Trafford, 1-0 cu Manchester United.

Ştim că este o victorie la limită şi că există un al doilea meci de jucat. A fost o partidă foarte intensă, dificilă, cum ne aşteptam să fie. Suntem mulţumiţi, însă. Pressingul lor avansat ne-a pus probleme, mai ales în prima repriză. Când am reuşit să scăpăm de pressing am fost periculoşi, iar acest lucru s-a întâmplat mai ales în repriza a doua, a declarat Valverde, citat de AFP.

Tehnicianul a avut cuvinte de laudă despre atacantul uruguayan Luis Suarez, autorul moral au golului care a decis partida. Nu schimbă valoarea golului faptul că un alt jucător a atins mingea sau nu. El a ţinut ocupată apărarea (adversă) din primul minut. Suntem încântaţi de munca sa, a afirmat Valverde.

Citește și: Prima întâlnire Manchester United - Barcelona n-a rezolvat calificarea. Solskjaer crede că va da lovitura pe Camp Nou

Autogolul izbăvitor

Pentru a câştiga în deplasare în Liga Campionilor e nevoie de suferi. Ştim că meciul retur va fi deschis după acest rezultat. Chiar şi la 2-0 calificarea se joacă după ce s-a întâmplat la Paris, a concluzionat Valverde, făcând referire la victoria reuşită de United cu 3-1 pe Parc des Princes, după ce PSG se impusese cu 2-0 pe Old Trafford.

FC Barcelona a învins-o pe Manchester United cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe Old Trafford, în prima manşă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal. Soarta partidei a fost decisă de autogolul lui Luke Shaw (12), la mingea trimisă cu capul de Luis Suarez, din centrarea lui Leo Messi. Iniţial, arbitrul asistent a semnalizat ofsaid la Suarez, dar arbitrajul video a decis că golul a fost valabil.

Citește și: Manchester United - Barcelona | Rezultat final în meciul tur, sferturi Liga Campionilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel