Manchester United, eliminată din Champions League. Solskjaer: La acest nivel nu poţi comite erori

Ole-Gunnar-Solskjaer-Manchester-United
Ole-Gunnar-Solskjaer-Manchester-United

Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul celor de la Manchester United, a declarat că "la acest nivel nu poţi comite erori".

Antrenorul echipei Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a recunoscut superioritatea formaţiei FC Barcelona, la finalul meciului câştigat cu 3-0 de spanioli, pe Camp Nou, marţi seara, în manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal. 

"În această seară am putut constata diferenţa dintre cele două echipe. Calitatea finalizării lor a fost excepţională. Noi am jucat bine în primul sfert de oră, însă într-un interval de doar patru minute ei au marcat două goluri. Atitudinea noastră a fost bună, însă eram conştienţi că înfruntăm o echipă frumoasă, cu jucători mari. Ştim că avem încă mult de muncă, nu putem schimba lucrurile de pe o zi pe alta. La acest nivel nu poţi comite erori şi trebuie să profiţi de orice ocazie, atunci când o ai", a declarat Solskjaer după meciul de la Barcelona. 

Messi, "un talent excepţional"



Referindu-se la evoluţia starului argentinian Lionel Messi, autorul unei "duble" în meciul cu United, tehnicianul norvegian a precizat: "Este un talent excepţional. El şi Cristiano Ronaldo au fost cei mai buni jucători din lume în ultimul deceniu. În această seară, Messi a arătat de ce credem acest lucru şi de ce a câştigat atâtea trofee. Ne putem pregăti să-l înfruntăm, însă atunci când îi oferi timp şi spaţiu, el creează ocazii şi marchează goluri". 

Barca, învingătoare şi în tur, cu 1-0, s-a impus în faţa lui Manchester United prin golurile marcate de Lionel Messi (16, 20), al doilea cu concursul portarului David De Gea, şi de Philippe Coutinho (61). În semifinale, campioana Spaniei o va înfrunta pe câştigătoarea duelului dintre FC Liverpool şi FC Porto. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel