Urmărește emisiunea live


Mamă singură, actrița Delia Antal și-a sărbătorit fiul la palat!

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că actrița Delia Antal își crește copilul singură, fără vreun ajutor din partea tatălui acestuia. Acest lucru nu este un impediment, pentru că Delia suplinește din plin lipsa tatălui și îi asigură copilului său un viitor strălucit.

Recent, băiatul Deliei, micuțul Aiden Sunrise, a împlinit un an, iar mămica lui l-a sărbătorit ca la carte. Proaspăt întoarsă din America – Los Angeles, acolo unde a și născut copilul, actrița româncă a decis să își sărbătorească băiatul la Londra, acolo unde și locuiește în prezent. Aniversarea a avut loc la palatul regal!

 (oar_w460)

“Recent l-am sărbătorit pe Aiden Sunrise, băiețelul meu, care a împlinit un an. Petrecerea a avut loc la Londra, la Kensington Palace.

A fost o zi absolut minunată deoarece am invitat doar prieteni aproapiati cu copii. Aiden Sunrise a fost atât de fericit și ne-a uimit pe toți. S-a trezit la 7 dimineața și nu a mai dormit deloc decât atunci când petrecerea s-a terminat și toți invitații au plecat. Sunt sigură că a știu că e ziua lui sau cel puțin a știut că este cea mai importantă persoană din ziua respectivă. Deși am vrut să invit cât mai puțini prieteni ca Aiden să se simtă în largul lui, nu mi-a ieșit deoarece am depășit cu mult lista de invitați. Locația a fost una de vis, la palatul unde locuiesc Kate, alături de Prințului William de Wales, Harry și Meghan, ducesa și ducele de Sussex.

(oar_w460)

(oar_w460)

Palatul Kensington are o cafenea și un restaurant public, iar la restaurant se pot organiza evenimente speciale, managerul era tot o româncă, Mihaela, și ne-a făcut ziua și mai frumoasă. Tortul a fost unul special, cu Bob the Train, eroul, educatorul, din desenele animate cu același nume, preferatele lui Aiden. Am încercat cele mai exclusiviste cofetarii și am dat de tot felul de inconveniente și până la urmă tot o doamnă româncă, Elena, din orașul Leeds ne-a făcut un tort perfect. Mi-e tare drag să văd români de calitate peste tot prin lume. Aiden adoră să distrugă prăjituri mai mult ca orice și l-am lăsat să se distreze, a făcut mare tărăboi. Eu îl las să facă absolut tot ce vrea atâta timp cât este “safe” “, a povestit Delia Antal pentru DC News.

Sărbatoritul a primit o mulțime de cadouri. Unele au rămas în Los Angeles, altele la Londra, iar unele au ajuns deja și în România, unde Delia Antal se află cu băiatul său în vacanță, la bunici.

(oar_w460)

(oar_w460)

“Avem lucrurile împărțite în trei țări, mi-am dorit foarte mult acest lucru și am reușit într-un final, locuiesc în trei țări și asta doar datorită băietelului meu pentru că el m-a făcut să elimin din viața mea tot ce nu era bun și să mă focusez la lucrurile importante pentru noi”, a mai adăugat actrița și autoarea cărții “D’ORA”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel