Mamă şi copil, dispăruţi fără urmă în pădure

Autorităţile din judeţul Braşov caută o femeie de 40 de ani şi pe copilul acesteia, în vârstă de 3 ani, care au dispărut duminică după-amiază, în timp ce se aflau la pădure împreună cu alţi membri ai familiei, a informat luni dimineaţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Conform sursei citate, dispariţia femeii şi copilului a fost anunţată la ora 17,45, după ce aceştia s-au despărţit de ceilalţi membri ai familiei, împreună cu care erau în pădurea din apropierea satului Zizin, comuna Tărlungeni, şi au plecat la plimbare într-o direcţie necunoscută.

"Femeia are 1,70 m înălţime şi 55 de kg, faţă ovală, constituţie astenică, ochi albaştri, păr şaten drept mediu, prins la spate în coadă. La data plecării purta o geacă de fâş de culoare albastru închis şi o pereche de blugi. Minorul are 1-1,10 m înălţime, ochii mari negri, faţă ovală, păr castaniu, constituţie normală. Acesta purta o geacă de fâş de culoare roşie, o bluză de culoare albă şi era încălţat cu cizme de culoare neagră. Avea cu el o bicicletă fără pedale, de culoare roşie (...)", se arată în alerta emisă de IPJ Braşov.

Poliţiştii braşoveni îi roagă pe cei care pot furniza informaţii în legătură cu persoanele dispărute să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze 112.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel