Mama Luizei Melencu NU se prezintă la DIICOT: Nu cred că mă obligă. Ce poate să-mi facă?

Casa lui Gheorghe Dincă
Casa lui Gheorghe Dincă

Mama Luizei spune că nu se va prezenta joi la sediul DIICOT, așa cum arăta citația pe care a primit-o, deoarece se aștepta la un ordin judecătoresc și, din punctul său de vedere, nu există motiv pentru a oferi probe biologice.

„Am spus că nu vin. Am primit acea citație, trebuia să primim un ordin judecătoresc, nu am primit. Domnul avocat nu a primit nimic, deci nu are rost să vin și nu dau acest ADN. Acest ADN mi s-a luat, pentru ce să mi se ia? Nu există motiv, nu vreau să dau testul acesta ADN. Nu cred că mă obligă cineva, l-am dat o dată, eu nu mai am încredere, se fac atâtea măgării. Ce pot să-mi facă să mă ia, să-mi caste gura să recolteze? Îmi da amendă, plătesc amenda", a spus, pentru Mediafax, Monica Melencu.

Mama Luizei mai spune că nu mai are încredere în procurori și nici în FBI, care va efectua analiza ADN-ului tinerei.

„De unde știu eu că nu-mi ia ADN din gură și îl plantează peste ceva și spun peste o luna de zile că acela este ADN-ul Luizei, care corespunde cu al meu? (...) Eu trebuie să mă confrunt cu domnul avocat. Atât timp cât dansul nu a obținut nimic la mână, o hotărâre judecătorească, va dați seama că nu am cum să ajung. Dacă obținea, ne prezentăm. M-au citat că martoră și eu sunt parte vătămată", a mai spus aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel