Mama Luizei Melencu a răbufnit în direct: ”Am înnebunit! Refuz să cred”

Monica Melencu
Monica Melencu

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, una dintre fetele dispărute din Caracal, a răbufnit în această seară în direct la România TV. 

Mama Luizei Melencu a răbufnit în direct la România TV la adresa jurnalistului Laura Duță. Monica Melencu i-a cerut jurnalistului să se pună în locul ei și i-a cerut explicații cu privire la ancheta făcută de procurori în acest caz. Momentul de răbufnire vine după ce Laura Duță ar fi spus pe post, la un moment dat, că procurorii își fac traba în anchetă. 

”Aș avea și eu o întrebare și îmi cer mii de scuze. Doamna Laura Duță, nu știu..., dânsa are copii? Ea se pune în locul nostru să vadă ce poate să rostească în fața poporului, sau doamna fiind un un delegat al DIICOT-ului. Zice că procurorii și-au făcut treaba... Eu vreau să o întreb în șase luni de zile, ce treabă au făcut acești procurori? Mă uit la televizor și nu mai pot. Nu mai vreau să mai aud nimic. Eu nu am nicio probă asupra fiicei mele. Chiar mă faceți să mă revolt. Aceste fete nu sunt moarte. Fetele ăstea sunt traficate. Deci am înnebunit. Duminică se fac șase luni. Ce probe aveți dumneavoastră?”, a spus Monica Melencu în direct la România TV. 

În cadrul emisiunii televizate, jurnalistul Laura Duță i-a răspuns mamei Luizei Melencu. 

”Tot timpul am spus că din păcate în cazul fiicei dumneavoastră nu au probe (anchetatorii) despre nimic. Nici despre omor și nici despre trafic. Eu sunt jurnalist, nu sunt procuror. Procurorul Vasilescu nu și-a făcut treaba”, a spus Laura Duță. 

Probe lipsă din dosar 

Mama Luizei Melencu a mai vorbit și despre o eventuală lipsă a probelor din dosarul dispariției fiicei sale. 

”Eu pot să confirm că au fost probe lipsă din dosar. (...) Ceea ce am văzut în dosar în Craiova la DIICOT la domnul Vasilescu, la DIICOT Central nu exista acele probe, iar proba consăteanului meu care a fost audiat de patru ori nu exista”, a mai spus Monica Melencu la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel