Mamă în rate. O femeie a făcut credit la bancă pentru a avea copii. "Încă mai plătim"

O tânără și-a dorit să devină mamă și a fost nevoită să plătească pentru asta. Florentina Dragomi, în vârstă de 32 de ani areușit să aibă copii, după ce a făcut un credit la bancă pentru fertilizarea în vitro. Și încă mai plăteşte pentru dorinţa de a da viaţă.

Într-un interviu pentru fashionmoms.ro, mămica povesteşte prin tot ce a trecut, de la neşansa de a putea rămâne însărcinată pe cale naturală, până la bucuria de a-şi strânge copii în braţe. Bucurie pentru care încă plăteşte, în rate.

"În 2012 ne-am hotărât să facem un copil. Am rămas însărcinată, dar era o sarcină extrauterină. Am întrerupt sarcina, iar odată cu ea am pierdut și o trompă uterină. Mi s-a spus că aș putea obține o sarcină pe cale naturală, dar nu se știe când. Ni s-a propus o inseminare artificială, dar când să o facem am descoperit că nu mai ovulez. Așa că singura variantă disponibilă mai era fertilizarea in vitro", povestește Florentina.

Iar de aici a urmat o serie de decizii importante, pe care viitoarea mămică le-a luat fără să stea prea mult pe gânduri:

"La vremea respectivă, costurile depășeau 2 mii de euro numai pentru procedură, plus medicația de stimulare ovariană și investigațiile anterioare. Atunci nu exista niciun program de sprijin de la stat așa că ne-am apucat să strângem banii necesari. Când am văzut că nu reușim, am făcut și un împrumut la bancă, pentru că nu avea cine să ne ajute. Încă mai plătim la el, dar nu ne pare rău".

Și-a cumpărat fericirea și a primit în dar două minuni

"A urmat o sarcină destul de grea, în timpul căreia am stat numai la pat, pentru că mi-era teamă, am zis să fiu sigură că cei doi îngerași din burtică se vor naște sănătoși. Am născut pe 27 octombrie 2015 doi băieței perfect sănătoși: Paul cel cuminte și Cosmin cel năzdrăvan. Deși sunt gemeni, sunt complet diferiți. Din momentul în care i-am văzut și i-am ținut în brațe, le-am dat să mănânce, viața mi s-a schimbat complet", a mărturisit Florentina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel