Urmărește emisiunea live


Mama Alexandrei Măceșanu, mesaj public. Cumpănașu: Singura noastră armă. Mi-e silă! Voi cere cercetarea disciplinară

Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu

Mama Alexandrei Măceșanu a făcut un apel public în lacrimi, astăzi, sperând că fiica sa încă este în viaţă. Alexandru Cumpănașu a vorbit despre decizia femeii de a transmite un mesaj.

"Nu mai crede nimeni în anchetă, cu câteva excepţii de securişti puşi de unii să trăncăne la televizor sau pe Facebook. Nu mai are nimeni încredere. Sunt prea multe prostii făcute, prea multe lucruri dovedite. A fost un lucru absolut îngrozitor pe care a trebuit să îl facă, dar în acest moment a fost singura noastră armă. În această perioadă, în afară de mass-media şi oamenii din ţara asta, nimeni nu a fost aliatul nostru. Oamenii ăştia au simţit şi ei că sunt în aceeaşi situaţie ca mama Alexandrei şi Alexandra şi se pun în locul lor. De asta mă uit aşa cât de departe sunt politicienii şi liderii noştri de agenda oamenilor. Oamenii ăştia sunt îngrijoraţi pentru ce se întâmplă cu ei mâine, clanurile astea mafiote care au ocupat ţara şi noi ne ocupăm de jocuri politice. Mi-e silă efectiv", a declarat Alexandru Cumpanasu la Antena 3.

Vezi și: Mama Alexandrei Măceşanu, primele declaraţii de la dispariţiei fetei: Simt că e în viaţă. Sper să scape ea singură, dacă poliţia nu face NIMIC

De ce a transmis acest mesaj mama Alexandrei

"Disperarea a făcut-o să iasă public. După 33 de zile de ce? De săpat, de greblat? Unde este crima organizată? Este formată dintr-un om? Unde este criminalul în serie? Fără nico victimă sau o singură victimă? Nu vedeţi că e rdicol? Sunt nişte lucruri care te înfurie atât de tare... Pentru mine este cea mai urâtă imagine pe care o pot avea. În acest moment, nu îmi doresc decât să am forţa şi sprijinul oamenilor de a distruge şi de a construi. Eu nu cred că în acest moment mai putem vorbi de jumătăţi de măsură", a mai spus Cumpănașu, care a continuat: "Față de procurorii DIICOT de caz, eu am o furie teribilă şi nu mă voi prezenta la CSM pentru că şi-au bătut joc de întregul caz, de copiii ăştia. Voi cere cercetarea disciplinară a acestora pentru că este revoltător modul în care au procedat în această anchetă". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel