Mama Alexandrei, declarații de ultimă oră. "Sunt niște nesimțiți". Detalii șocante

Sursa: România TV
Sursa: România TV

Mama Alexandrei Măceșeanu a făcut primele declarații înainte de începerea procesului cu Gheorghe Dincă, după ce a citit rechizitoriul. 

"Sunt foarte revoltată și nu știu... sunt atât de nesimțiți procurorii ăștia și polițiștii care s-au ocupat de caz. Nu am cuvinte. Dincă nu a sunat la 13:30 cum scriu ei în dosar. Dincă a sunat mult mai devreme, în jur de 10, până în 10. Și cum că urmează să plece în Anglia nu în Belgia. Eu așa am declarat acolo. Declarația mea unde e? Eu nu am văzut declarația mea acolo. Cum Dincă a fost dus că-l durea splina, că era bătut... dar când fata a sunat la 112 și a spus că a fost bătută, a fost violată și ei au intrat în casă după atâta timp, fără ambulanță, fără nimic. Cum să intri în casă, dimineața la 6, și tu să nu ai ambulanță. Dacă acel copil murea în momentul respectiv? Să le fie rușine, rușine din partea lor!", a declarat Teodora Măceșeanu, mama Alexandrei, în direct la România TV. 

Procurorul le-a spus asta. "Să-i fie rușine!"

"Noi nu acceptăm așa ceva. Copilul nostru nu este mort. Rușine! Poate să ne dea 10 documente, 10, atâta timp cât nu au fost capabili să cerceteze și să o găsească. Nu au căutat-o, nu au căutat-o! Alexandra, de când s-a dat ADN-ul, la o săptămână, nu a mai căutat-o nimeni, așa ne-a spus procurorul mie și soțului. Să-i fie rușine. De ce nu ne-au dat să facem ADN-ul în altă parte, să facem contraexpertiză?", a adăugat femeia. 

Detaliu șocant. "Toți martorii duși de noi au fost declarați nebuni"

"O să facem tot ce ne stă în putere să aflăm adevărul despre fata noastră. Să vă mai spun ceva... toți oamenii pe care noi i-am dat la DIICOT, ca martori, că ne-au contactat, că aveau legături, că știau ceva despre copilul nostru... toate persoanele au fost declarate nebune! Date nebune, că nu sunt conștiente, că au fost internate pe la nebuni. Domnul procuror a spus asta și doamna secretară a domnului procuror, doamna Cristina. Nu secretară, dar așa am trecut-o, doamna Cristina se ocupa la Caracal cu domnul procuror Pătuleanu, cu care țineam noi legătura. Dumneaei se ocupă cu procesele verbale. Da, făcea și audieri cu domnul procuror", a completat ea.

"Pentru Alexandra, am lua-o de la capăt", a mai spus mama Alexandrei, izbucnind în plâns. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel