Mălin Bot şi Sabin Orcan, SCANDAL pe Facebook. Replici tăioase

Doi foşti jurnalişti ai ziarului Adevărul și România Liberă, Mălin Bot şi Sabin Orcan, au ajuns la cuțite. Primul acuză că fostul său coleg ar fi primit cadou un autoturism marca BMW, dar nu specifică şi care ar fi sursa acestui dar.

"Un fost bun prieten, "mare ziarist", a fost si el la Timisoara, in timp ce eu protestam alaturi de cateva zeci de patrioți, impotriva coruptiei, la sediul PSD.
Eu venisem la protest.
El venise sa isi ia in primire cadoul de Craciun: Un superb SUV BMW albastru, de zeci de mii de euro. El si-a multimit patronul atunci cand acesta i-a cerut decizii importante.
Eu am "dezamagit" acelasi patron, atunci cand am ales sa spun ce imi dicteaza constiinta si sa refuz sa fac jocurile coruptilor.
Fiecare cu alegerile lui. El cu bolidul de lux, eu cu 11 luni de #rezist.
Eu sunt foarte mandru de alegerea mea si de o mie de ori daca s-ar întoarce timpul, de o mie de ori eu aș proceda exact la fel...", a scris Mălin Bot pe Facebook

[citeste si]

„La noi a venit Moșu'. Să fiți și voi la fel de cuminți! https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f4c/1/16/1f642.pngLATER EDIT: Un calcul simplu pentru spălații pe creier nimeriți din greșeală pe-aici. Mașina e în leasing, rata e de vreo 800 de euro pe lună, la veniturile familiei de aproximativ 5.000 de euro pe lună. Ne scuzați că nu suntem ipocriți și că ne permitem din munca noastră ceva mai mult decât o Dacie!", a fost replica lui Orcan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel