EXCLUSIV  Majuru, intervenție după petrecerea de Revelion de la Biblioteca Naţională: Ministerul are o responsabilitate

Directorul Muzeului Municipiului Bucureşti, Adrian Majuru, a comentat subiectul petrecerii de Revelion care a fost organizată la Biblioteca Naţională a României, caz după care Ministerul Culturii a reacţionat, anunţând un control. 

Subiectul care fost preluat de către presă după ce Iulian Bulai (USR) a publicat pe Facebook o filmare făcută la Biblioteca Naţională a României a doua zi după eveniment, a fost comentat, pentru DC News, de către Adrian Majuru.

"Din punctul meu de vedere, petreceri de anul nou sau legate de un alt prilej nu se cade a fi organizate in instituții publice. Ministerul de resort, dacă nu a fost anunțat de acest eveniment, sau de oricare altul, are responsabilitatea de a afla ce se întâmplă", a declarat, pentru DC News, directorul Muzeului Municipiului Bucureşti, Adrian Majuru.

Verificări după petrecere

„Corpul de Control al ministrului va verifica luni, la prima oră, dacă au fost respectate toate procedurile legale privind organizarea unui astfel de eveniment”, informează Ministerul Culturii într-un punct de vedere transmis Agerpres. Potrivit reprezentanţilor ministerului, va fi verificat şi modul în care 'au fost preluate acele imagini din sistemul de supraveghere video intern al instituţiei, pentru că acolo nu are acces oricine'.

Managerul Bibliotecii Naţionale a României, Carmen Mihaiu, a declarat sâmbătă seară, pentru Agerpres, că petrecerea organizată în noaptea de 31 decembrie, în sala Atrium, nu a deranjat 'în niciun fel' activitatea de bază a instituţiei pe care o conduce şi a fost organizată cu respectarea tuturor măsurilor de securitate.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel