Majorare pensii. Elena Cristian: Poate fi aceasta o miză

Elena Cristian a vorbit despre situația pensiilor și majorarea acestora, în contextul posibilității unor alegeri anticipate.

"Au fost declaraţii contradictorii din partea membrilor Guvernului pe tema majorării pensiilor de anul viitor. Ministrul Muncii a spus-o tranşant că un milion de pensionari nu vor primi majorarea, mă refer la cei cu pensia minimă. Au fost discuţii contradictorii în ceea ce priveşte aplicarea noii legi a pensiilor. S-a vorbit despre modificare, noi reglementări în ceea ce priveşte majorarea pensiilor. Au încercat, din declaraţiile politice, să scoată această chestiune a majorării pensiile, să spună că asta va fi aplicată pe o lege în vigoare. Poate fi  aceasta o miză... Nu doar majorarea pensiilor de anul viitor poate fi o miză - este o sumă importantă - dar şi faptul că PNL se află în acest moment pe val.

"Nu cred în alegerile anticipate"

Pe de altă parte, mai de vreme de luna mai nu ar putea să fie alegeri anticipate. Dacă îşi dă demisa în februarie, 60 de zile pentru două guverne, te duci deja în aprilie. Până se stabileşte data, campanie eletorală... Nu ai cum. Noi deja vorbim de iunie, început de iulie. O perioadă destul de mare până atunci şi pentru un PNL la guvernare, dar şi pentru alte lucruri. Personal nu cred în alegerile anticipate, dar vom vedea care va fi scenariu. Nu cred în această posibilitate", a declarat Elena Cristian la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel