Mail Yahoo Com. Miliarde de conturi, SPARTE

Mail Yahoo Com. Compania Yahoo! a transmis că atacul cibernetic căruia i-a căzut victimă în 2013 a afectat toate cele trei miliarde de conturi de utilizatori. Vorbim despre cel mai mare atac din istorie. Inițial s-a spus că doar un miliard de conturi au fost afectate. Experții recomandă persoanelor care au cont de Yahoo să-și schimbe parola.

Mail Yahoo Com. De asemenea, Yahoo! îi sfătuiește pe utilizatori să-și schimbe parolele, dar și întrebările, respectiv răspunsurile pentru securitate la conturile pe care le au.

Mail Yahoo Com. De asemenea, utilizatorii ar trebui să ia în considerare posibilitatea autentificării în două etape în conturile Yahoo, pentru a oferi un nivel de securitate suplimentar și foarte puternic. Această formă de verificare trimite un mesaj text către telefonul utilizatorului, un cod ca un al doilea pas de verificare. Codul trebuie introdus înainte ca mailul să poată fi deschis.

Mail Yahoo Com. Instrucțiunile privind modul de activare a autentificării în două etape se găsesc pe site-ul Yahoo!.

Mail Yahoo Com. Vă amintim că toți utilizatorii care au avut un cont de Yahoo! în august a anului 2013 au fost vulnerabili la scurgerea de date. Partea bună este că datele de plată ale cardurilor și informațiile privind conturile bancare nu au fost stocate în sistemul afectat.

[citeste si]

Mail Yahoo Com. Datele furate de hackeri includ informații despre numele de utilizator, parolele folosite, numerele de telefon și data nașterii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel