Maia Morgenstern și Marius Bodochi cuceresc America. Regizorul care a dat lovitura

Regizorul Victor Canache are emoții marii. Zilele acestea, pe 1 martie, a avut loc în America vizionarea filmului Capra Cu Trei Iezi.

Regizorul Victor Canache are emoții marii. Zilele acestea, pe 1 martie, a avut loc în America vizionarea filmului Capra Cu Trei Iezi.

Acest eveniment a fost organizat de Authentic Society for Language and Culture, sub patronajul Consulatului General al României la Chicago și cu sprijinul Stan Mansion. Scurtmetrajul a beneficiat de subtitrare în limba engleză.

Vizionarea filmului Capra Cu Trei Iezi, de inspirație folclorică după basmul cu același nume a lui Ion Creangă, a avut mare succes la vizionarea din Chicago. În rolurile principale apar Maia Morgenstern și Marius Bodochi. Producția cinematografică a fost făcută cu banii regizorului și a soției sale care își doreau de mult realizarea unui asemenea film.

Victor, care e și actor, a avut marii emoții, dar se pare că i-a reușit. A plecat în America alături de soția sa și dorește să își creeze acolo o carieră cinematografică de succes. Filmul, care e scurtmetraj, a impresionat oamenii care l-au văzut și acum Victor intenționează să îl transforme în lung metraj, căutând finanțări în acest sens și aplicând la mai multe companii și înscriindu-l la mai multe festivaluri.

Este un film de inspirație folclorică ce în mod sigur va cuceri publicil cinefil. Iată că artiștii români încep să fie remarcați și afară!

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel