EXCLUSIV  Maia Morgenstern, moment incredibil cu Monica Bellucci. SUPRIZĂ la filmări: I-a dat telefon - VIDEO

Maia Morgenstern a povestit, la DC News, ce surpriză i-a făcut Monica Bellucci fiului ei, Tudor.

În timpul filmărilor pentru "Patimile lui Iisus" (în engleză "The Passion of the Christ"), reprezentare cinematografică semnată de Mel Gibson în 2004, actrița Monica Bellucci a dorit să-i facă o surpriză fiului colegei sale Maia Morgenstern.

De Monica Bellucci "Tudor era foarte îndrăgostit. Și cred că nu era singurul", a spus, în cadrul interviului, Maia Morgenstern. "Vă povestesc, că nu e așa un secret. Într-o dimineață, s-a gândit Monica Bellucci să-i facă o surpriză fiului meu, pe atunci absolvent de liceu, era clasa a XII-a. I-a dat un telefon, eram la filmare. Vă las pe dumneavoastră să vă imaginați emoția ce l-a cuprins pe un tânăr de 18, 19 ani care primește un telefon de la Monica Bellucci", a povestit Maia Morgenstern.

Un alt moment emoționant 

De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, celebra actriță a vorbit despre un alt moment emoționant, care a avut loc în octombrie 2017, pe scena Teatrului Național din Iași. Atunci, Cabiria Morgenstern, fiica Maiei Morgenstern, și-a făcut debutul în spectacolul Maitreyi. "Era emoția unui debut. I-am promis că nu o să mă uit niciodată către ea, așa era și cerința regizorală. Ea era oglinda, era amintirea. De altfel, Cabiria Morgenstern a existat pe scena Teatrului Evreiesc de Stat. A fost chemată să cânte cântece evreiești, a fost chemată să existe în spectacole de folclor", a spus actrița.

[citeste si]  

VIDEO

Amintim că Maia Morgenstern și Ioan Cristescu au oferit un interviu pentru DC News. Prima parte a acestuia a fost difuzată sâmbătă, 10 februarie, de la ora 12.00, atât pe contul de Youtube, cât și pe pagina de Facebook DC News, duminică fiind difuzată cea de-a doua parte.

Interviu DC News prima parte

Interviu DC News partea a II-a

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel