Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Mai mulţi lideri PSD, şedinţă de urgenţă în biroul lui Marcel Ciolacu. Se discută îndepărtarea lui Teodorovici şi Fifor

Mai mulţi lideri PSD se află chiar acum în biroul lui Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, unde se discută îndepărtarea lui Eugen Teodorovici şi Mihai Fifor din fruntea partidului. 

Conform surselor noastre, Marian Oprişan, Olguţa Vasilescu, Claudiu Manda, Alfred Simonis şi Florin Iordache s-ar afla în biroul lui Marcel Ciolacu, unde se discută variantele prin care Eugen Teodorovici şi Mihai Fifor pot fi îndepărtăţi din funcţia de preşedinte executiv al PSD, respectiv secretar general. 

Cei doi au fost aleşi în Congres pentru a ocupa aceste funcţii, astfel că îndepărtarea lor se poate face cel mai rapid prin intermediul CEx-ului, însă şi acolo tot ce se poate obţine este doar o suspendare din funcţie. 

Anterior acestei întâlniri, Marian Oprişan afirmase că nu se pune problema schimbărilor în partid. 

'În acest moment, în partid nu avem ce să schimbăm, pentru că trebuie să luăm act, din mers, de faptul că în Parlament, datorită trădătorilor PSD, ca să ne înţelegem, aici a fost vorba de trădare. Toţi cei care au fost aleşi pe listele PSD şi au pus piciorul la alte partide sunt de fapt trădătorii partidului (...). Din cauza trădătorilor, Guvernul a picat, şi nu din cauza acţiunilor Opoziţiei', a afirmat Oprişan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel