Mai mulți elevi, răniți într-un accident rutier

accident rutier in timis
accident rutier in timis

Şase elevi au fost răniţi într-un accident rutier la Izimşa, județul Mehedinţi. Un copil a fost transportat cu elicopterul la Craiova.

Un elev a fost grav rănit şi alţi cinci au suferit răni uşoare în urma unui accident rutier produs vineri la Izimşa (comuna Obârşia de Câmp) între un microbuz cu elevi şi un automobil, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, Raluca Tîrcă. 

Aceasta a precizat, potrivit Agerpres, că elevul rănit grav a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul de Urgenţă din Craiova. 

În accidentul de la Izimşa au mai fost răniţi uşor un cadru didactic aflat în microbuz, precum şi şoferul autoturismului, toţi fiind transportaţi cu ambulanţele de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi şi cu cele ale SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe din Drobeta Turnu Severin. 
 
[citeste si]

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Mehedinţi, în jurul orei 14.00 la Izimşa s-a produs un accident rutier între un microbuz în care se aflau 14 elevi şi un autoturism. 

Şase dintre elevi şi un cadru didactic, toţi aflaţi în microbuz, au fost răniţi. A fost rănit uşor şi şoferul autoturismului, care a fost transportat la Drobeta Turnu Severin de către un echipaj SMURD. 

„Unul dintre elevii aflaţi în microbuz era în stare gravă şi a fost transportat la un spital din Craiova cu un elicopter SMURD. Celelalte persoane rănite, respectiv cinci elevi, un cadru didactic şi şoferul autoturismului, au suferit răni uşoare şi au fost transportaţi la UPU Drobeta Turnu Severin”, a mai precizat sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel