MAI, avertizare de Valentine's Day: Ar fi păcat. Recomandarea noastră...

Ema Apostu / 13 feb 2019 / 19:59

MAI a transmis un nou mesaj pe Facebook, după întrebarea unui internaut, în prag de Valentine's Day.

"Începe triunghiul iubirii. Ne puteți da o hârtie din care să reiasă că ne-au reținut mascații până pe 9 martie? Întreb pentru prietenii mei jucători", a scris un internaut pe pagina MAI.

Iar răspunsul nu a întârziat să apară:

"1. Corect ar fi să spuneți pătratul iubirii... nu de alta, dar este și Dragobetele. Ar fi păcat să uitați de sărbătoarea iubirii din tradiția românească.

2. Se spune că femeile au al șaselea simț și noi credem asta. Așa că niciun document nu ar putea justifica dispariția voastră în acest interval de timp.

3. Ar fi bine să știți că scheletul unui adult este format din peste 200 de oase. Vă garantăm că nici mascații noștri nu ar putea opri furia partenerelor voastre oficiale. Așa că aveți grijă, jucătorilor, să nu primiți chiar documente reale, dar de la Urgențe!

Recomandarea noastră este să nu mai jucați în deplasare ca să nu găsiți terenul propriu ocupat de alți jucători, iar pe 9 martie să beți cele 40 de pahare de supărare fiindcă ați primit cartonașele roșii și ați fost eliminați pe preș. Și aveți grijă cum conduceți în această perioadă că vremea de iarnă revine. Ar fi păcat să colectați amenzi în loc să faceți o surpriză frumoasă iubitei!", a scris MAI.