Magistrat, dezvăluiri despre mafia imobiliară din Banat

Fostul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, Constanța Cârstea, inspector la Consiliul Superior al Magistraturii vorbește despre afaceri de miliarde de euro în care sunt implicatre personaje dubioase și din care nu lipsesc amenințările cu moartea.

"Eu nu încerc să mă victimizez. Dar vreau să vă aduc la cunoștință că fenomenul criminalității gulerelor albe care acționează pe teritoriul României, în complicitate cu filierele transnaționale, trebuie să fie investigate cu foarte multă obiectivitate și profesionalism, de DIICOT și DNA. Se vorbește de DNA constant și se uită de un fenomen foarte grav – criminalitatea organizată. Dacă aceste structuri vor lucra împreună, vor reuși să facă ordine în țara asta. Revenind la dosarul meu – eu m-am ocupat mai mulți ani de criminalitatea imobiliară din Timișoara.

Au fost investigați notari, avocați, consuli, atenție, consuli, ofițeri ai serviciilor de informații externe, care acum au activități subterane împotriva mea și împotriva familiamei mele. Rechizitoriul meu a fost trimis la Timișoara, dar la ICCJ dosarul a fost luat și trimis la Târgu Mureș. Toate dosarele mele au fost trimise la Târgu Mureș. Acolo, dosarele mele nu au avut parte de o judecată dreaptă, au fost date soluții contradictorii, au rămas definitive, decizii nelegale. Acum cinci ani, eu vă spuneam dvs, în emisiune, am cerut public DNA să se sesizeze. Acum cinci ani", a declarat Constanța Cârstea în cadrul unei emisiuni de la Antena 3.

[citeste si]

"Am primit amenințări cu moartea, a fost trimis peste mine un bolnav psihic, a fost trimis Faur Isaia, la domiciliul meu, pe scara blocului în care locuiesc. Au fost cazați la ultimul etaj cetățeni arabi și israelieni care monitorizau zilnic intrările și ieșirile din bloc. Am primit amenințări cu moartea și cea mai recentă amenințare a fost prin telefon și vă spun numele Crivăț. Am fost sunată de la Vodafone, de o doamnă, pe telefonul de acasă, nu pe mobil și m-a rugat să i-l dau pe domnul Crivăț. Dumnezeu să îl odihnească. (...) Inculpații cercetați de mine m-au acționat cu plângere, prin care solicită să le dau despăgubiri civile. De cât timp credeți că se judecă aceste cauze? De opt ani. Eu, Constanța Cârstea, sunt hărțuită de incuplații trimiși de mine în judecată, sprijiniți de forțe oculte, de opt ani de zile, în condițiile în care legea și deciziile CCR nu prevăd o măsură directă împotriva magistratului", a declarat  Constanța Cârstea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel