EXCLUSIV  Magistrala BRUA. Enăchioaia, primar Potcoava, proiect uriaș

Gaze naturale
Gaze naturale

Magistrala BRUA trece și prin Potcoava. Nicuşor Enăchioaia, primarul localității, a vorbit, la DC News, despre importanța proiectului.

Magistrala BRUA, care va traversa Bulgaria, România, Ungaria şi Austria, trece prin Corbu, Oporelu, Priseaca, Teslui, Strejeşti, Grădinari, Potcoava şi Scorniceşti. Secţiunea de pe teritoriul României a BRUA are o lungime de 528 de kilometri. Porneşte de la sud, din judeţul Giurgiu, spre vest, traversând judeţele Teleorman, Dâmboviţa, Argeş, Olt, Vâlcea, Gorj, Hunedoara, Caraş Severin, Timiş şi Arad.

"Este un proiect mare. Sunt peste 10 km de conductă pe raza localității Potcoava", a zis primarul la DC News. De asemenea, acesta a precizat că finalizarea Fazei I are ca termen sfârşitul anului 2019.

"Avem un beneficiu acum că ne oferă statul cărți funciare gratis și sunt în jur de 540 de hectare de extravilan. Se face cadastrare gratis. Sunt 50 de hectare de intravilan și 10 de pădure, ne ajută pe noi. Încă nu știm care este firma cu care vom lucra, însă ne-au anunțat că au nevoie de 50-100 de oameni pe un timp de un an de zile. Sunt lucruri bune, avem noi locuri de muncă, niște beneficii pentru noi, la nivel local", a mai zis primarul Nicuşor Enăchioaia pentru DC News.

Video

Interviul integral poate fi urmărit mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel