Magistrați Galați, suspendare activitate, răsturnare de situație. Adina Anghelescu: MANIPULARE ORDINARĂ!

Magistrați
Magistrați

Adunarea Generală a Judecătorilor de la Judecătoria Galaţi a anunțat că suspendă activitatea de judecată din 20 decembrie până-n 29 decembrie, cu excepția cazurilor urgente. Judecătorii au declanșat și acțiuni de protest, care vor avea loc până vineri, timp de 30 de minute, în intervalul 12.30-13.00. Protestele constau în poziționarea lor în fața Palatului de Justiției, fără robă. 

Judecătorii sunt nemulțumiți de proiectele de modificare a Legilor Justiției. 

Jurnalista Adina Anghelescu a precizat, la Antena 3, că ”este o manipulare ordinară. Ei vor să suprapună vacanța judecătorească, care începe în data de 20, o vacanță de iarnă care durează până după Revelion, cu aceste proteste, vor ca lumea să considere că ei protestează împotriva legilor justiției modificate, când, de fapt, în vacanță judecătorească fiind, ei asigură doar urgențele”.

Ea a adăugat: ”Aș vrea să-i întreb pe domnii magistrați, care protestează de mama-focului împotriva acestor modificări ale legilor justiției, mai bine spus să-și pună dânșii întrebarea: ce-ar fi dacă medicii ar suspenda activitatea pe o perioadă de timp și ar asigura doar urgențele, nemulțumiți că anumiți magistrați îi arestează sau le deschid dosare pentru că au participat la seminarii în străinătate? Ce s-ar întâmpla?”.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel