Magistrați eliberați din funcție de Iohannis. Cine sunt

Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din funcție a șapte magistrați, între care Ana Otilia Bomboș de la Tribunalul București.

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, șeful statului i-a eliberat din funcție pe: Liliana Grigorescu — judecător la Judecătoria Drobeta Turnu Severin, Mirela-Teodora Lazoc — judecător la Tribunalul Sălaj, Rada-Magdalena Pop — judecător la Tribunalul Sălaj, Ana Otilia Bomboș — judecător la Tribunalul București, Vasile Bratu — judecător la Tribunalul Buzău, Gheorghe Oberșterescu — judecător, vicepreședinte al Curții de Apel Timișoara, Daniela-Adriana Bînă — judecător la Curtea de Apel București.

Magistrații au fost eliberați din funcție ca urmare a pensionării.

Ana Otilia Bomboș urmează să se pensioneze de la 1 septembrie. În prezent, judecătorul are în lucru dosarul lui Marian Vanghelie care va fi preluat de un alt magistrat. Numele Otiliei Bomboș a apărut în stenogramele DNA în cazul dosarului pentru luare de mită al judecătoarelor Antoanela Costache și Viorica Dinu. Ea a primit neînceperea urmăririi penale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel