Magdalena Șerban poate scăpa de închisoare. A depus documente care atestă că are tutori, după tratamentul psihiatric din Spania

Magdalena Șerban ar putea scăpa de acuzațiile de crimă, iar alte două persoane ar putea fi trase la răspundere, după o serie de documente depuse recent la Parchet. 

Femeia a depus la Parchet, prin intermediul avocatei sale, mai multe documente din momentul în care era internată la psihiatrie în Spania, acolo unde a avut parte de un tratament. 

În aceste documente tutori ar fi fratele și tatăl acesteia, adică cei doi ar fi trebuit să aibă grijă de ea și să se ocupe de tratamentul ei. Așadar, cei doi ar putea fi trași și ei la răspundere pentru că nu s-au îngrijit ca Magdalena Șerban să aibă în continuare parte de un tratament adecvat, relatează România TV. 

Ea este în continuare internată la spitalul penitenciar Jilava, acolo unde i se va face o expertiză care va arăta dacă are sau nu discernământ. În cazul în care se constată că nu a avut discernământ, ancheta va fi oprită, iar Magdalena Șerban va fi internată într-un spital de specialitate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel