Magdalena Șerban, dialog cu anchetatorii: Vreau să mă mărit

Criminala de la metrou, Magdalena Șerban ar fi avut un dialog incredibil cu anchetatorii. Ea i-a spus unui om al legii mai tânăr că vrea să se mărite. 

Surse de la fața locului susțin că ucigașa nu a vrut să colaboreze deloc cu oamenii legii și, ore întregi, a evitat să spună ceva concret, până când în încăpere a intrat un anchetator mai tânăr. 

"Femeia a ținut-o pe a ei și a susținut că nu a făcut nimic! Peste 10 persoane au întrebat-o de crimă, iar ea părea impasibilă! La un moment dat însă, în încăpere a intrat un tip, care, pentru a o determina să se simtă mai relaxată, a întrebat-o ce face! Spre surprinderea generală, ea s-a luminat la față și a dat un răspuns care i-a amuzat pe toți! "Ce să fac, mă pregătesc să mă mărit", a spus ea, iar anchetatorul a continuat pe același ton! "Dar el știe?!", apoi, a zâmbit! "Bineînțeles", a fost răspunsul Magdalenei Șerban, care, din acea clipă, nu a mai avut reacții negative și s-a mai liniștit", au dezvăluit persoane de la față locului, relatează stirilekanald.

Reamintim că Magdalena Șerban a fost reținută după ce a împins o tânără în fața metroului, care ulterior a decedat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel