Magda, Ion şi Ştefan sunt cele trei victime ale accidentului provocat de Huidu

accident
accident

Timp de o zi, toată atenția a fost îndreptată asupra celui care a provocat tragicul accident de pe DN 1, Ștefan Huidu. Despre victime nu s-a spus aproape nimic. Magda Drăghici, Ion Garbis şi Ştefan Lungu Balogh sunt persoanele ale căror destine au fost curmate atât de violent.

De zece ani, Magda Drăghici şi Ion Garbis formau un cuplu împlinit, din toate punctele de vedere, scrie gandul.info.

"Nu erau căsătoriţi oficial, fiecare mai fusese o dată căsătorit şi probabil se temeau de încă un eşec. Dar altfel erau soţ şi soţie, chiar dacă stăteau separat, fiecare avea casa lui. El avea chiar mai multe, însă locuia într-un apartament de pe strada Castelului, iar ea avea un apartament într-un complex rezidenţial de la marginea oraşului", spune Cristina Lapis, prima soţie a lui Ion Garbis.

Amândoi ingineri, Magda Drăghici şi Nini Garbis erau din familii foarte bune - iar după Revoluţie şi înstărite - din Braşov. Fuseseră colegi de serviciu la Întreprinderea "Hidromecanica", iar prin '98, când în uzină au început concedierile, n-au mai stat pe gânduri, au demisionat şi s-au apucat de o afacere pe cont propriu: Magda şi-a înfiinţat o firmă, SC Toledo SRL, pe care a început să o administreze cu tot mai mult succes, după ce Nini a devenit director comercial.

"Firma merge foarte bine chiar şi pe criza asta. Probabil că o va prelua fiica din prima căsătorie a Magdei", povesteşte, la rândul său, "domnul Marius şi atât, e suficient", bun prieten al celor doi.

La scurt timp după ce Magda Drăghici şi Nini Garbis şi-au pus pe picioare afacerea, în firmă era angajat şi "Pichiu" Balogh, demisionar şi el de la "Hidro", unde fusese ani de zile coleg cu cei doi.

"Era omul lor de bază în firmă, făcea de toate, era şi bun meseriaş, se pricepea la mai multe meserii şi era şi un om în care puteai avea toată încrederea. Locuia tot pe strada Castelului, nu departe de casa lui Nini şi era şi el un om sportiv, cu greu îi dădeai 55 de ani, că atât avea, nu 65 cum s-a scris prin ziare", a declarat  prietenul  victimelor. Care ne dezvăluie apoi şi încotro se îndreptau cei trei în acea duminică fatidică: "Din câte am aflat, Pichiu Balogh îi ducea la Otopeni, că plecau în străinătate, probabil pentru vreo afacere, dar nu ştiu exact unde."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel