Lider mafiot asasinat în fața casei

Se anunță vremuri grele pentru poliția newyorkeză după ce capul unei familii mafiote a fost asasinat în fața casei. 

Capul familiei Gambino aparţinând Mafiei din New York, Francesco "Franky Boy" Cali, a fost împuşcat mortal miercuri seară în faţa reşedinţei sale din cartierul Staten Island, a anunţat poliţia şi mass-media locală, relatează Reuters. 

Cali, în vârstă de 53 de ani, a fost ciuruit de gloanțe la puţin timp după ora locală 21:00 (01:00 GMT), în faţa casei sale, a transmis poliţia. Mass-media, inclusiv New York Post, a informat că mafiotul a fost împuşcat de cel puţin şase sau şapte ori şi, de asemenea, a fost lovit de un camion albastru condus de către atacator, citând surse neidentificate de poliţie.

(w670)

Familia Gambino este una dintre cele cinci familii istorice italiano-americane de mafioţi din New York şi acţionează prin violenţă şi extorsiune. Acuzaţiile împotriva membrilor clanului mafiot, inclusiv membri ai familiei Gambino, au inclus crime, cămătărie, jocuri de noroc şi distribuţie ilegală de droguri.

Nu există niciun motiv cunoscut pentru asasinarea lui Cali, a declarat un comandant al poliţiei din New York.  "Nu au fost făcute arestări şi ancheta este în desfăşurare", a anunţat poliţia într-un comunicat.

Născut la New York în 1965, din părinţi sicilieni din Palermo, Cali s-a implicat de tânăr în mafia new-yorkeză, scrie EFE. Între 2008 şi 2009, el a executat 10 luni de închisoare pentru extorcare. Cali a preluat controlul organizaţiei în 2015. Autorităţile americane şi italiene îl considerau membru al Cosa Nostra şi drept un ambasador la New York al familiilor mafiote din Sicilia.

Vezi și: Răsturnare de situație în trafic. Acțiune în forță a poliției: Oamenii au sunat la 112 speriați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel