Madonna nu mai este pe primul loc în topul britanic

Rockerul american Bruce Springsteen a reuşit să ocupe prima poziţie a topului britanic din această săptămână cu cel mai recent album al său, intitulat ''Western Stars'', învingându-şi principalul rival, cântăreaţa Madonna, informează Press Association.

În această bătălie dintre două staruri ale muzicii americane, cel de-al 19-lea album de studio lansat de Bruce Springsteen a depăşit cu 25.000 de unităţi vânzările realizate de albumul "Madame X" al Madonnei, au precizat reprezentanţii Official Charts Company.

"Western Stars" a devenit albumul cu cele mai rapide vânzări în format fizic din anul 2019, depăşind pragul de 45.400 de unităţi vândute pe CD şi vinil.

Acest album, primul LP lansat după 2012 de Bruce Springsteen ce conţine piese noi, este cel de-al 11-lea material discografic al rockerului american care ajunge în fruntea topului britanic.

Albumul "Madame X" al cântăreţei Madonna a trebuit să se mulţumească cu locul al doilea în topul din această săptămână.

Poziţia a treia este ocupată de albumul "Divinely Uninspired To A Hellish Extent", de Lewis Capaldi, care a fost detronat de Bruce Springsteen după ce a petrecut patru săptămâni pe primul loc în Marea Britanie.

Trupa Bastille a intrat direct pe locul al patrulea cu cel de-al treilea album de studio al său, "Doom Days", în timp ce o reeditare aniversară a albumului "Unknown Pleasures" din discografia grupului Joy Division ocupă poziţia a cincea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel