Mădălin Voicu: Tele-justiția a început-o la OTV, Dan Diaconescu

Dan Diaconescu a debutat în televiziune cu talk-show politic. Mădălin Voicu își amintește începuturile lui DD la o televiziune serioasă, Tele 7 abc. La OTV, Diaconescu a lansat o modă care merge și astăzi. 

 ”Avea o emisiune cu unu-doi invitați, noaptea, la 21. Eu îl știam de când era la Oglinda, ziarul unde era și proprietar și șef și redactor. Presa scrisă avea altă forță, prin1998-1999. Eu eram deputat din partea romilor. S-a dus și Ion Iliescu la o emisiune de-a lui Diaconescu, de la Tele 7 abc. Veneau politicienii. Avea inspirație, știa să pună întrebările, incomode, e drept. Era diferit de ceilalți realizatori de emisiuni politice, avea nerv, tupeu, mergea”.

Dispută Vadim-Voicu, în premieră

Odată, m-a chemat cu Vadim: eu ca reprezentant al romilor, Vadim cu ale lui. Dorea să aibă dezbatere, să facă show. După ce a țipat Vadim, cum face el când se aprinde, l-am lăsat să termine și apoi i-am spus să vorbească în cealaltă parte, că m-a stropit. Emisiunea s-a calmat, că n-a mai atacat Vadim, puteam să plecăm acasă după asta.

Tele-justiția a început la OTV

După ce a lansat  OTV a început să facă procese televizate. Tele-justiția, Diaconescu a început-o. Năstase l-adezavuat de la început, încă de la Tele 7. A mai mers la postul respectiv, dar nu la Diaconescu. Ne-a rugat și pe noi, prin 2001, cred, să nu ne ducem, spunea că oameni de acest gen nu au ce căuta în media. De prin 2004-2005, nu am mai mers la el la emisiuni. Într-adevăr, sărise calul. A început frumos și a terminat urât”, a concluzionat Voicu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel