Mădălin Voicu, moment fabulos: Da' cu dumneavoastră ce e aici?

Politician, violinist şi dirijor, fiul prinţului viorii, cu rădăcini nobile, nonconformistul Mădălin Voicu recunoaşte că a făcut o mulţime de năzbâtii la viaţa lui. 

Invitat alături de mama sa, Madeleine Voicu, descendentă a familiei Cantacuzino, în emisiunea Oanei Turcu, difuzată sâmbătă seara, de la ora 21:45, la Antena Stars, Mădălin Voicu va face deliciul telespectatorilor cu mărturisiri de senzaţie din adolescenţa sa.

"Fiind ai mei plecaţi vreo 4-5 luni din ţară, am rămas fără bani. Şi m-am gândit eu, vând un pulover, vând o cămaşă, până am ajuns să vând toată garderoba alor mei. Şi pantofii! Ţin minte că îmi rămăsese un singur pantof, de lac, că nu i-am găsit perechea", povesteşte amuzat Mădălin.

Printre hohote de râs, artistul va mărturisi că le-a dat emoţii şi cu alte ocazii: "Am venit într-o zi cu o domnişoară, când ei erau plecaţi, şi am intrat la ei în dormitor. Domnişoara s-a dus la baie, doar că ei venind, eu m-am mutat la mine în cameră, care este în cealaltă aripă a casei. Tata stătea în pat, mama se plimba prin casă, când a văzut-o pe domnişoara goală prin casă şi i-a zis: "Da' cu dumneavoastră ce e aici?".

Cum s-a încheiat întregul episod, dar şi cum au reacţionat părinţii săi când şi-au descoperit dulapurile goale, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă ediţie a emisiunii "Refresh by Oana Turcu", sâmbătă, de la 21:45, la Antena Stars.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel