Mădălin Voicu: Dacă îmi dau drumul la gură, mă dă afară din partid. Barna nu există!

Mădălin Voicu - numit secretar de stat la Ministerul Culturii
Mădălin Voicu - numit secretar de stat la Ministerul Culturii

Mădălin Voicu a ascultat ultimele declarații ale lui Rareș Bogdan referitoare la Dan Barna și întâlnirea din lift, dar și la Klaus Iohannis sau Nicușor Dan.

"Klaus Iohannis este băiatul de la bere, Nicușor Dan este băiatul de zahăr şi Dan Barna este arogant", a reluat Radu Tudor câteva fragmente din declarațiile lui Rareș Bogdan, după vizionarea materialului, în emisiunea "Punctul de Întâlnire", de la Antena 3.

"Dan Barna nu există"

"Acum, eu nu cred că am dreptul să fac o declaraţie politică legată de ceea ce înseamnă candidaţii la Primărie. Dacă îmi dau drumul, mi-e că, dup-aia, mă dă afară din partid. Nu din cauza Gabrielei Firea sau a simpatizanţilor. Pentru că eu nu sunt diplomat. Acum, sunt îngrijorat pentru că PSD are o crispare pe care nu o înţeleg, care ar putea fi eliminată, dar doar dacă se vrea. Dan Barna, după părerea mea, nici măcar nu există. Nicușor Dan este băiatul în pantaloni scurţi, în clasa a opta. Părerea mea. Iadeș Borcan nu are nicio legătură cu ceea ce ar trebui să... Nu este aceeaşi persoană.

"O să rămână candidatul PSD"

Devin din ce în ce mai curios să văd cât se încing ăştia între ei şi cât se luptă care, cum, pe cine să facă şi o să rămână candidatul nostru, al PSD, văzând o liotă de batăuși care nu ajung la ea, la Gabi Firea. Dacă aşa stau lucrurile şi ăsta e scenariul, e foarte bine. Eu nu pot avea atenţia îndreptată către aceşti trei sau patru candidaţi. Am mai auzit şi de Neamţu, Violeta Alexandru...", a continuat Mădălin Voicu, după observația jurnalistului Radu Tudor.

Vezi și: Rareș Bogdan, fază din lift cu Dan Barna. Liderul USR s-a enervat: Fabulează! Nu a existat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel