Mădălin Ionescu, stare de sănătate agravată: Am condus vomitând

Mădălin Ionescu
Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu se confruntă cu grave probleme de sănătate după ce a consumat, sâmbătă, pepene roșu, cumpărat din piață. Aflat prin legătură directă la România TV, fostul prezentator al emisiunii ''Wowbiz'' a povestit momentul cumplit prin care trece. 

Sunt în a treia zi de la eveniment și singurul produs pe care se pare că stomacul meu îl agreează ar fi orezul. M-a sunat unul dintre doctorii renumiți din România să merg să îmi fac analize. Probabil că mâine îmi voi face timp să merg să le fac. Nu am crezut că de la consumarea unui pepene poți să ajungi printr-un șir nesfârșit de chinuri.

Am mâncat jumătate de felie de pepene. La 40 de minute după, eram într-o vizită la niște prieteni, și am simțit că încep să am probleme. M-am împrietenit cu toaleta prietenilor și am decis să plec. Am condus mașina vomitând. Aveam o sacoșă cu un produs, am scos produsul și am condus vomitând. Mi-era rușine să mă opresc pe drum și să mă vadă oamenii în postura respectivă. 

Am zăcut toată ziua de sâmbătă. Am vomitat de mai multe ori. A fost foarte greu. Nici acum nu mi-am revenit, nu mai pot mânca normal. Eu sunt bine, dar mi-au scris oameni că au trecut prin stări și mai grave, au stat zile întregi pe perfuzii la spital. Am auzit că au fost cazuri de deces în rândul copiilor., a povestit Mădălin Ionescu la România.

Vezi și: Mădălin Ionescu, grave probleme de sănătate: Sunt praf! Vărs non-stop

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel