Urmărește emisiunea live


Mădălin Ionescu răspunde unor acuzații grave legate de Zăvoranu

Mădălin Ionescu răspunde dur celor care îl acuză în vreun fel pentru materialul video pe care l-a realizat cu Marioara Zavoranu înainte că aceasta să moară.

"Le reamintesc telespectatorilor care s-au uitat atunci la noi la tv că a fost o discuție între mine și Marioara, apoi și Oana în platou. Am întrebat-o pe Marioana dacă vrea să se întâlnească cu Oana mâine, a zis da. Și Oana a răspuns la fel, dar că vrea doar în prezența noastră. Nu sunt minciuni, a fost în direct, la tv. Eu nu am sunat-o pe Oana, nu am terorizat-o cum s-a zis. Eu am ținut legătură cu Vadim Tudor.

Oana a mai spus că i-am ascuns faptul că Marioarei îi era rău. Noi tot în emisiune i-am spus asta, că îi e rău și că e în comă. I-am spus că nu am putut vorbi cu ea la telefon pentru că este incoerentă", a spus Mădălin Ionescu la Wowbiz.

"Unde-i caracterul Oanei Zăvoranu, femeia aceea sinceră? Acum sunt dovezi clare care poți fi arătate încă o data. Unde e Oana cea cinstită? Spui numai aberații acum!", a răbufnit Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu.

VEZI ȘI: Oana Zăvoranu ar putea împărți averea. Moștenitor misterios, după moartea Marioarei Zăvoranu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel