Mădălin Ionescu: Mi-am petrecut ultimele zile prin spitale

Mădălin Ionescu a trecut prin clipe grele în ultimele zile. Tatăl său a fost dus cu ambulanța de la Râmnicu Vâlcea la București, în stare gravă, dar totul s-a terminat cu bine. 

Mădălin Ionescu spune că din această cauză, ultimele zile și le-a petrecut mai mult prin spitale.

Iată mesajul lui Mădălin Ionescu: 

"El este tatăl meu! Un om de o rară gentilețe sufletească. Mi-am petrecut ultimele șapte zile între spitale, cu speranța că va supraviețui, că nu va pierde lupta cu destinul! Când l-am adus cu salvarea de la Râmnicu-Vâlcea la București nu știam dacă va exista un happy end!

Șansele erau mici! În acest caz am reacționat ca o familie puternică, unită! Dumnezeu ne-a ascultat rugăciunile! Tata ne va mai privi o perioadă cu ochii lui bleu, de o blândețe nesfârșită!

P.S. Știți cine este tatăl meu? Unul din coordonatorii lucrărilor de construcție a celor mai importante hidrocentrale din nordul Moldovei până în inima Ardealului ... Decorat înainte de 1989 pentru merite deosebite în muncă, unul din eroii tăcuți ai României!

Unul din eroii care și-au riscat de nenumărate ori propria viața pentru ca alte generații să trăiască mai bine decât generația lui! Unul din eroii care nu și-au cerut niciodată drepturile! A făcut totul din convingere, chiar dacă țara nu i-a dat mai nimic, în schimb!", a scris Mădălin Ionescu pe contul său de socializare. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel