Mădălin Ionescu, grave probleme de sănătate: ''Sunt praf! Vărs non-stop''

Mădălin Ionescu
Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu are grave probleme de sănătate. Fostul prezentator al emisiunii Wowbiz susține că starea lui de sănătate s-a alterat după ce a mâncat pepene roșu cumpărat din piață.

”Sunt praf !!! De cinci ore zac! Vărsături non stop! Asta după ce am mâncat dintr-un pepene achiziționat din piața ! Este incredibil ! Am ajuns sa mâncam pepeni cu aroma de pepene! Ce bagă producătorii în ei? Este a doua oară când pățesc așa ceva ! Prima dată am crezut că este o întâmplare … Culmea, vânzătorii au fost diferiți, dar simptomele sunt aceleași ! Acum îmi este, însă, mult mai rău !…Nu am mâncat nici măcar o felie întreagă!

Autoritățile trebuie să investigheze urgent “compoziția” acestor pepeni mari, dar foarte periculoși pentru sănătatea noastră! Producătorii acestor lubenițe sunt inconștienți! Își riscă libertatea pentru o brumă de bani ! P.S. Și soției mele i s-a făcut rău … Pepenii erau uriasi și provin din Ialomița … Asta mi-a spus vânzătoarea (pe care o voi căuta după ce îmi voi reveni ) . Încă ceva … Pentru că nu vreau să greșesc, vă rog să-mi spuneți unde găsesc un laborator de analiză a produselor agro-alimentare în zona Băneasa – Otopeni ? Vreau sa ma duc cu acest pepene la “control” ! Astăzi am mâncat doar pepene și doua bucăți de brânza – tot din piața . O voi analiza și pe aceea , deși persoana de la care am cumpărat brânza e de încredere … Achiziționez de ani de zile brânza de la ea!” , a scris Mădălin Ionescu pe contul lui de Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel