EXCLUSIV  Macron, scrisoare în română. „Ne scrie împăratul din Paris”

Emmanuel Macron
Emmanuel Macron

Am lăsat special să treacă câteva zile pentru a scrie despre mesajul unui imberb de la Paris. Am dorit să văd reacțiile din România, în special al activiștilor pro-europeni, care visează procurori arestând la comandă sau comentariilor birocraților care propun dispariția agriculturii și a familiei, visând la sexul în grup. Nu am văzut mari reacții.

Doar câteva communicate de trei parale, în care fiecare a spus ce credea că Macron a vrut să spună. Cei care au reacționat cu adevărat  au fost chiar critici, așteptând probabil mandatul de arestare de la progresiștii lui Cioloș și Caramitru, prin ordonanță europeană.

Macron, progresistul Franței, care a scos de patru luni, week-end de week-end, sute de mii de francezi pe străzile țării sale, scrie răvaș popoarelor Europei. Ce mai freamăt, ce mai zbucium!

Macron se adresează ca un împărat 

Cu săptămâni înainte de alegerile europarlamentare, Macron francezul se adresează ca un împărat Europei. Cu ce drept și cine l-a mandatat să o facă, nimeni nu prea știe să explice. Doar că ne spune de la bun început că naționalismul este rău și că el propune, în schimb o Europa mare. Dar ați citit bine, Macron coboară Europa în evul mediu, căci el se adresează popoarelor și nu națiunilor. Macron a vorbit triburilor și nu statelor care compun acest continent aflat de peste 30 de ani sub asediul criminal al limbajului de lemn, al gândirii unice și al culturii analfabete. În scrisoarea abia dacă a folosit întregul alfabet al bigatei sale limbi.

Acest continent Europa, care a dat definiția statului națiune, care a cunoscut dictaturile abisale naziste și comuniste, internaționalismul bezmetic și genocidar leninist, acest continent al civilizațiilor distincte și diferite, al marilor culturi și marilor descoperiri umane, primește misivă de la locatarul vremelnic din palatul amantei regale pariziene.  Care, mințind ne spune ce frumos este să avem granițe ale Europei dar și birouri de emigrări. Adică sa nu mai vină biet om pe mare ilegal ci să îl primim la granițele Europei (care or fi acelea Dumnezeu mai știe, căci numai o parte din statele europene sunt în Schenghen) și să îi dăm imediat salariu minim pe economie europeană (aici Macron al Franței spune că acel salariu este diferit de la țară la țară, adică la sărăntoci mai puțin, la bogați mai mult) cu apartament (probabil și mașina electrică la care visează feciorul francez să fie plătită de către muncitorii Europei) și scoală cât mai puțin educată, ceva de genul cartea junglei cu poze, dar fără Baloo.  Baloo este prea gras și prea rasist, căci se luptă cu maimuțele din junglă tratate barbar ca fiind minorități.

Mai spune francezul că trebuie să ne unim în jurul focului cel mare, după alegeri, să dansăm din buric și să discutăm ce fel de Europă dorim. Căci susține băiatul că Europa trebuie să privească și către Africa, cu care trebuie să inițiem un pact pentru viitor. Asumându-ne un destin comun, susținându-i dezvoltarea în mod ambițios și nu defensiv: investiții, parteneriate universitare, educație pentru fete. Dumnezeule câtă minciună la acest om. Păi bre francezule, dar France-Afrique, ce a fost după decolonizare? Nu tocmai forma cea mai înaltă de colonialism și exploatare a țărilor africane de limbă franceză. Numai după venirea francezilor aceste popoare africane formidabile prin identitatea lor și cultura lor diferită au început să construiască orfelinate. Numai după civilizarea lor forțată de către Franța, africanii au aflat că pot să își lăsa copii la orfeliante. Mai mult, numai după ce Franța a ocupat Algeria, numai după nerecunoașterea eroilor algerieni în două războaie mondiale, poporul algerian a alungat orice picior de francez, de a fugit De Gaulle de ei ca de vre-o boală gravă. Acum propui ca Europa să ce, să plece în Africa? Să vină Africa în Europa? Chiar nu înțelegem ce au școlile pentru fete cu analfabetismul promovat la scară europeană de limbajul de lemn al Franței. Că ați șters din cărțile de istorie adevărate capodopore numai pentru a fi voi mai republicani decât Marianne. Căci Macron de când sunteți voi buricul Evropei, de generații promovați o minciună denumită egalitarismul școlar, unde mediocritatea trebuie ajutată să se apropie de vârfurile academice, distrugând întreg sistemul valorilor educaționale.

Scrie francezul despre: libertate, protecție, progres. Plagiată, mai mult scremută, după celebra Libertate, Egalitate, Fraternitate, fraza macroniană ne anunță deja sărăcia totală în care vrea să bage întreaga Europă. Ca să avem progres ne trebuie egalitate de tratament. Nu poți avea națiunilor europene ăntr-un proect european fără ca acestea să nu fie egale între ele. Iar Europa birocratică de astăzi nu tratează egal statele din care este compusă. Simplul fapt că Macron a falsificat sfânta treime republicană franceză, înlocuind-o cu un nimic în trei ne dovește propria sa inabilitate intelectuală și falsul ideatic care domnește în mințile globaliștilor europeni.

Ce se întâmplă cu Estul Europei 

Ca să ai libertate trebuie să definești libertatea întâi. Iar după cum se vede din tratamentul pe care l-a rezervat națiunilor din Estul și Centrul Europei, Macron nu mai libere și suverane nu le consideră. Păi nu avem cum să fim liberi când Franța și Germania vor să primească milioane de străini ca apoi să îi împartă egal tuturor din jur, ei oprind doar vârfurile imigraționiste intelectuale. Libertatea înseamnă să îmi respecți opțiunea de a primii sau nu ilegali. Simplu. Nu să mă obligi să primesc ceea ce nu vreau, căci atunci tu te consideri superior iar pe mine mă tratezi ca pe un inferior.

Din treimea globalistă a lui Macron vedem că acesta se referă vag, dar tipic francez, la protecție. Protecție împotriva cui? Nu se referă la protecția statelor europene în fața marilor invazii barbare. Nici decum. Căci doar acum luni de zile, Macron declara că vrea construcția unei armate europene comune împotriva Rusiei, Chinei și SUA. Păi dragă D’Artagnan, ne bagi în război cu cele trei super puteri mondiale? Ca să ce? Cum adică faci armată împotriva SUA? Armata care te-a salvat de ocupantul german de două ori, care te-a scos din mizeria prostituției pariziene și demenței antisemite de la Vichy din timpul celui de-al doilea război mondial, cu aia vrei tu război, la care să participe toată Europa? Cum să lupte România cu SUA? Am luat-o razna pe câmpul progresismului? Cum să ne luptăm cu China? Ne-a făcut ceva nouă europenilor China? Cu Rusia? De unde această nebunie venită din fumul marijuanei inhalate prin colțuri insalubre ale Parisului? Estul Europei încă descoperă morții din Uniunea Sovietică și Macron ne propune alte războaie. De fapt D’Artagnan de bulevard vrea armată europeană ca să lupte de fapt împotriva națiunilor europene care nu vor război cu cele trei puteri nucleare amintite mai sus. Să poarte război cu statele-națiune recalcitrante la dezmățul imperial al globalismului.

Desigur, al treilea demon global pe care Macron îl dorește desfășurat asupra Europei este cel al progresului. Nimeni nu se împotrivește progresului. Doar că vedem pe străzile Parisului că tocmai progresul cu de-a sila și dezvoltarea finanțată cu taxa pe aerul cetățenilor au provocat revolte care și astăzi zdrobesc celebrele bulevarde. Macron vrea, ascuns după cuvântul generos al progresului, să ne spună că Europa națiunilor nu va exista. Trebuie să ne contopim toți într-o marmeladă unică, non identitară, tribală, care să uite de secolele de distrugere barbară ca să slujească tocmai acestei distrugeri. Căci sicofant ne educat și plagiator de duzină devine oricine acceptă pierderea unei țări și unei națiuni în numele progresului.

Proiectul economic, ucigaș

După ce ne propune ca Europa să fie în război permanent, în coaliție cu Africa, proectul economic din scrisoarea macroniană este de-a dreptul ucigaș. Din gura franceză aflăm că: Progres și libertate înseamnă să poți trăi din munca ta: pentru a crea locuri de muncă, Europa trebuie să anticipeze. De aceea ea trebuie nu doar să reglementeze giganții din sectorul digital, prin crearea unei supravegheri europene a marilor platforme (sancționarea mai rapidă a nerespectării dreptului concurenței, transparența algoritmilor lor…), dar și prin finanțarea inovației prin dotarea noului Consiliu European al inovației cu un buget comparabil cu cel din Statele Unite, pentru a deveni vârful de lance al noilor revoluții tehnologice, cum ar fi inteligența artificială. Incredibil viitor pentru Europa. Hai să distrugem marile corporații, în special cele americane căci ele sunt cele mai digitalizate, de pe continentul european, pe cele japoneze sau mai știu eu de unde, hai să le taxăm, să le supraveghem securistic, să le alungăm, ca apoi să venim noi cu inovația noastră pe după colț. Adică fraților europeni, vom distruge Apple, Google și Microsoft ca să cumpărăm Atari.

Dacă cineva își mai amintește de celebru computer francez Atari, acesta ne umpluse de nervi cu imperfecțiunile sale, imediat după revoluție, căci francezii exportaseră la noi de nu mai puteam să le ducem. După apariția tehnologiei reale, Atari a dispărut ca o amintire urâtă. Taxe, supraveghere, sancționare iată cuvintele cheie care caracterizează conceptele economice propuse din macronia. Toate acestea promovate de către o birocrație europeană care să aibă un buget egal cu cel al inovării din SUA. Ceea ce uită macronia să spună este că bugetul SUA pentru inovare nu prevede nimic pentru supraveghere, taxare și sancționare. Ăn SUA cei care inovează nu sunt polițiști și nici agenși ai fiscului.

Această viziune letală, a sinuciderii prin birocrație (există sinuciderea prin poliție, fenomen întâlnit la cei care vor să moară și atacă din senin poliția pentru a fi împușcați), numai din mintea unui Macron putea să iasă. Nu știu unde a învățat economie acest palavragiu, dar știu că dacă ajunge (Doamne apără și păzește) să aibă o asemenea birocrație bine plătită din banii europeni, progresul va dispărea. Ca și locurile mizerabile de muncă pe care Franța le propune astăzi. Nu ai cum să taxezi ce nu este al tău. Codurile și algoritimii sunt drepturi de proprietate ale companiei digitale, care nu pot fi taxate. A taxa dreptul de proprietate intelectuală înseamnă a alunga orice formă de concurență. Fără concurența binefăcătoare, mediocritatea și nulitatea efectivă devin fenomen de masă. În acel moment ai ucis o economie. Simplu. Orice student abia alfabetizat cunoaște acest lucru. Sinuciderea prin birocrație și decesul prin taxare, ne scrie Macron, că este bine pentru Europa.

Poate nu întâmplător Europa a devenit un vas al istoriei fără cârmaci. Pentru că mediocritatea globalistă, birocrația ilegitimă și prostia au devenit politici de stat. Sa ne ferească Dumnezeu ca această scrisoare să se împlinească. Națiunile Europei vor fi arestate rând pe rând, de procurori europeni, votați de o birocrație nemiloasă. ”Viitor de aur” Europa are cu Macron.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel