Macovei: Toader, noaptea, ca hoții, încearcă să distrugă justiția

Monica Macovei l-a criticat pe Tudorel Toader privind modificarea legilor Justiției, spunând că acestea sunt "cea mai puternică încercare de subjugare" a acestui domeniu.

"Și Toader, noaptea, ca hoții, încearcă să distrugă justiția independentă. Trebuie oprit! Propunerile de modificare a legilor justiției sunt cea mai puternică încercare de subjugare a justiției, procurorilor și judecătorilor. Reiese clar din modificări că PSD, prin alunecosul util Toader, vrea să controleze politic justiția. Modelul Stănoiu — Năstase, când dosarele de corupție se decideau la sediul de partid, este respectat întocmai și chiar depășit", a spus Monica Macovei, într-un comunicat de presă.

[citeste si]

Ea a subliniat că ministrul Justiției a publicat miercuri seara proiectele de modificare a legilor Justiției "fără să renunțe la nicio propunere din cele care distrug justiția din România".

"De ce vor Toader și PSD să încalece politic justiția independentă? De ce vor Toader și PSD să izoleze România pe plan extern? Ca singura alternativă pentru România să fie gubernie rusească?", a mai zis Monica Macovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel