Lupte: Ştefania Priceputu, medaliată cu bronz la Europenele de juniori din Spania

Sportiva română Ştefania Claudia Priceputu a obţinut medalia de argint la cat. 50 kg, joi, la Campionatele Europene de lupte pentru juniori de la Pontevedra (Spania), după ce a fost învinsă în finală de rusoaica Daria Hvostova, fostă campioană europeană de cadeţi.

Priceputu a cucerit două titluri de campioană europeană de junioare, iar anul trecut a luat bronzul la Europenele de juniori şi la cele Under-23.

Maria Larisa Niţu a asigurat a doua medalie delegaţiei României, prin calificarea în finala cat. 72 kg, în care o va înfrunta pe belarusa Anastasia Zimiankova. Niţu a câştigat în sferturi contra spaniolei Ariadna Iborra Quinones, iar în semifinale a învins-o pe rusoaica Evghenia Zaharcenko.

La cat. 53 kg, Andreea Beatrice Ana a învins-o în preliminarii pe Nikolett Farago (Ungaria), a pierdut în sferturi în faţa rusoaicei Maria Tiumerekova, dar va evolua în recalificări contra germancei Emilie Haase.

Şi Amina Roxana Capezan va evolua în recalificări, la cat. 65 kg, împotriva belarusei Viktoria Alesia Dehtarenka. Românca a trecut în preliminarii de rusoaica Kristina Aşihmina, dar a cedat în sferturi în faţa polonezei Wiktoria Choluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel