EXCLUSIV  Lupta Tudose-Dragnea. Semnul care arată cum se poziționează PSD

Este război total între premierul Mihai Tudose și șeful PSD, Liviu Dragnea. În lupta dintre Dragnea și Grindeanu, membrii partidului Social Democrat au făcut front comun împotriva fostului de premier. De această dată lucrurile stau diferit, iar semnele arată acest lucru. 

Semnul care arată că tensiunile dintre Liviu Dragnea și Mihai Tudose sunt cât se poate de reale și serioase a fost reacția PSD-ului după incidentele de la Înalta Curte de Casație și Justiție. 

După evenimentele de la  ÎCCJ, timp de cinci zile nu a existat nicio reacție din partea personalităților importante din PSD care să-l apere pe Liviu Dragnea. Singurii care au avut luări de poziții au fost Adrian Dobre, purtătorul de cuvânt PSD, Liviu Pleșoianu și Șerban Nicolae, care au sărit în apărarea lui Codrin Ștefănescu. Cu toate acestea, este important de remarcat că ei nu au spus nimic despre Liviu Dragnea. 

Nici o personalitate importantă, nici unul dintre vicepreședinții PSD nu a luat o poziție oficială pentru apărarea lui Liviu Dragnea în situația grea în care s-a aflat la ÎCCJ. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel