Lungmetrajul 'In The Tall Grass' va inaugura SITGES - International Fantastic Film la 3 octombrie

Filmul produs de Netflix 'In The Tall Grass', în regia lui Vincenzo Natale şi bazat pe o povestire a lui Stephen King şi Joe Hill, va inaugura la 3 octombrie SITGES - International Fantastic Film Festival din Catalonia, au informat joi organizatorii citaţi de EFE

Este vorba de un un film horror claustrofobic cu elemente supranaturale, o ecranizare a povestirii cu acelaşi nume scrisă de Stephen King şi de fiul său Hill şi care a fost publicată în două părţi de revista Esquire în 2012.

Protagoniştii sunt doi fraţi, Becky şi Cal, care după ce aud plânsetul unui copil cerând ajutor, intră într-un câmp acoperit de o iarbă înaltă din Kansas unde rămân prinşi de "o forţă sinistră care îi dezorientează şi îi desparte".

Izolaţi de restul lumii şi "fără posibilitate de a scăpa de sub controlul exercitat asupra lor, ei vor descoperi că cel mai rău lucru care li se poate întâmpla, în afară de a se fi pierdut, este cel de a fi găsiţi".

Atât Vincenzo Natali, o mai veche cunoştinţă a festivalului unde în 1998 a câştigat marele premiu cu filmul 'Cube', cât şi actorul Patrick Wilson, unul dintre protagonişti şi care a mai jucat în filme de acelaşi gen precum 'Insidious' o 'Aquaman', sunt aşteptaţi în Catalonia.

Pe de altă parte, organizatorii notează că Netflix "mizează pe Sitges pentru a prezenta unul dintre filmele sale cele mai aşteptate de fanii genului horror"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel