Luna sângerie 2018. Voropchievici, horoscop pentru fiecare zodie

Luna sângerie 2018. Voropchievici, horoscop pentru fiecare zodie
Luna sângerie 2018. Voropchievici, horoscop pentru fiecare zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre fenomenul lunii sângerie. 

„Luna reprezintă acumularea de tot ce înseamnă energie. Luna este mult mai aproape de Pământ în această perioadă. Luna plină are efect asupra oamenilor cu două săptămâni înainte și cu două săptămâni după. Eclipsele vin cu anumite influențe, influențele mai mari vin pe zodiile de apă", a spus Mihai Voropchievici, la Antena 3. 

Despre cum va influența luna sângerie zodiile, iată ce spune Mihai Voropchievici: 

Luna sângerie 2018. Horoscop Berbec - sunt mult mai atenți la tot ce înseamnă cuplu, familie, se asigură ca totul să fie în siguranță. Concentrare masivă asupra carierei.

Luna sângerie 2018. Horoscop Taur - devin irascibili, au tot felul de certuri cu membrii familiei. Li se recomandă să facă schimbări și să se hotărască dacă sunt puși pe discordie. Dacă vor fi liniștiți, vor avansa în carieră.

Luna sângerie 2018. Horoscop Gemeni - încep să se deștepte și o să încerce să facă diferența dintre prietenii adevărați și dușmani. Vorba e mai puternică decât un pumnal.

Luna sângerie 2018. Horoscop Rac - vor vedea clar tot ce contează pentru ei. Se ceartă un pic cu șeful, pentru că el e muncitor. Va fi obligat să se ocupe mai mult de latura profesională.

Luna sângerie 2018. Horoscop Leu - vor vedea foarte clar tot ce au de făcut în viața lor, sunt multe interacțiuni în perioada asta. Își caută parteneriatul. Sunt multe schimbări pe natură spirituală.

Luna sângerie 2018. Horoscop Fecioară - este sfătuită să selecteze anturajul, să schimbe percepțiile asupra vieții. Trebuie să lase steagul mai jos, să fie un pic mai temperate.

Luna sângerie 2018. Horoscop Balanță - vor comunica mai ușor. Ideile Balanțelor sunt luate în considerare. Nu lăsa pe nimeni să te oprească din ceea ce faci. Mergi decis, pentru că va veni câștigul.

Luna sângerie 2018. Horoscop Scorpion - află sensul vieții, este un răscolitor în necunoscut. Va avea inspirația și va avansa în carieră.

Luna sângerie 2018. Horoscop Săgetător - este o perioadă de călătorii, dar știe să obțină și o avansare în carieră.

Luna sângerie 2018. Horoscop Capricorn - a strâns multe secrete, iar toate ies la suprafață. Încercați să nu faceți excese.

Luna sângerie 2018. Horoscop Vărsător - devin inovatori, ies în evidență la locul de muncă și au parte de schimbări pozitive. Se vor decide să facă o schimbare.

Luna sângerie 2018. Horoscop Pești - devin mai romantici, mai visători. Au un flux de energie benefică. Sunt creativi, caută plăceri, au schimbări pozitive la muncă, dar și ceva probleme de sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel