Lună Plină. ZODIILE care vor fi afectate

Luna plină va reveni pe data de 1 martie, unele semne zodiacale fiind afectate.

Berbec

Dacă aveți probleme de sănătate pe care ați ezitat să le rezolvați până acum, ar fi recomandat să nu le tratați în continuare cu indiferență. Deși energia dată de luna în Fecioară vă îndeamnă să vă gândiți la nevoile altora, ar fi indicat să le rezolvați mai întâi pe ale voastre. Nativii Berbec avansează în carieră şi noi proiecte se întrevăd la orizont. Se concentrează pe partea mai mistică a vieţii, pe dorinţele personale, pe relaţii şi profesie. Deoarece oferta este destul de bogată, există riscul de epuizare. Aşadar, este indicat să te ocupi mai întâi de ce este cu adevărat important pentru tine.

Rac

Dintre toți nativii zodiacului, Racii sunt cei mai sensibili la schimbările lunii. Ei sunt oricum persoane destul de emotive și se lasă conduși de impulsuri. În general, sunt foarte sinceri, direcți și spun ceea ce cred. Atunci când Luna este plină, ei pot avea în primul rând probleme cu somnul și nopțile devin destul de agitate pentru aceștia. Insomniile în rândul acestor nativi sunt foarte des întâlnite, mai ales în această perioadă.

Balanță

Pentru Balanță, luna martie este una emoţională. Aceștia au parte de multe schimbări mai ales pe plan personal. Încercați să vă echilibrați sănătatea mintală și să nu lăsați nicio energie negativă să vă afecteze. 

[citeste si] 

Vărsător

Marte, planeta acţiunii, îţi aduce multă energie şi vitalitate, potrivit elle.ro. Totuși este un moment propice să ai grijă de sănătate, deoarece efectele negative ale lunii precedente continuă șă-și pună amprenta și în luna martie. Energia produsă de acestă lună plină îţi poate da corpul peste cap și poți avea parte de anumite schimbări mai puțin benefice pentru organismul tău. Încearcă să îți menții echilibrul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel