EXCLUSIV  Lună Plină în Vărsător. Unele zodii au de suferit, altele se bucură

Horoscop
Horoscop

Joi, 15 august 2019, este Lună Plină în Vărsător.

„În astrograma momentului, Luna din Vărsător (nevoia de detașare) va fi în casa 3, iar Soarele (orgoliul pronunțat) din Leu va fi în casa 9. Casa 3 este printre altele și casa fraților și surorilor. De obicei, pe Luna Plină, este bine să renunțăm la obiecte, obiceiuri sau oameni", potrivit astrologului DCNews, Daniela Simulescu.

Luna Plină aduce schimbare pentru o zodie

„Pentru o zodie, este mult mai activă axa frați-surori, comparativ cu alt semn zodiacal. Voi poate renunțați la o supărare cu un frate/o soră și plecați într-o călătorie. Vorbiți, făceți-vă planuri. Nu aveți dreptatea absolută nici voi. Nu încercați să scoateți ochii și să spuneți: atunci ai făcut aia, atunci ai făcut aia. Persoana respectivă s-ar putea să fie surprinsă de ceea ce îi spuneți", a spus Daniela Simulescu despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.


Sfat pentru o altă zodie

„Dacă ați avut frați și/sau surori care au fost lăudați de părinți mai mult decât ar trebui, în timp ce voi ați fost considerați mai ciudăței, mai introvertiți, nu transferați vina către ei. Nu îi ignorați, nu vă îndepărtați, nu îi judecați instantaneu. Stați și gândiți-vă, nu exagerați. Vorbiți mai mult cu ei.

Dacă persoanele iubite au frați/surori, nu încercați să băgați cuțitul în rană. Nu fiți mai răutăcioși decât este cazul, încercați să faceți pace", a zis astrologul DCNews despre Scorpion și cei cu ascendent în această zodie.

Zodia care plânge și suferă. ”De ce stați cu suferința toată viața?!”

O zodie este atenționată cu privire la un aspect important din viața sa. „Nu comentați cu privire la ceea ce lucrează frații/surorile. Nu judecați. Dacă voi aveți un serviciu mai bun, nu comentați dacă ceilalți nu îl au la standardele voastre.

Sau, mai mult, dacă voi nu aveți un loc de muncă atât pe bun precum au ei, nu minimalizați ceea ce au reușit ei. Schimbați-vă voi, renunțați la obiceiuri, modificați modul de a gândi.

Aveți tendința de a vă sacrifica, de a plânge și suferi. De ce stați cu suferința toată viața?! Ieșiți de acolo, astfel încât să vă găsiți și voi jobul dorit. Nu să vă gândiți că alții au și voi nu”, a mai spus Daniela Simulescu despre Pești și cei cu ascendent în această zodie.

Lună Plină august 2019, emisiune Daniela Simulescu. Previziuni pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel