EXCLUSIV  Lună Plină în Scorpion, 19 mai. Astrolog: Bani, credință, curaj. Pentru cine va fi greu

Astrologie
Astrologie

Pe 19 mai 2019, va fi Lună Plină în Scorpion. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a explicat cum vor fi influențate zodiile.

Berbec – Luna Plină activează resursele, bani, dar și la resursele pe care le au de la ceilalți. Activează zona intimității. E un moment bun să citiți, să vă interesați. Să vă gândiți și la bani și să renunțați la obiceiurile proaste.

Taur – Partenerii pur și simplu nu mai sunt ce erau. Se vor plânge, vor comenta. Veți încerca să le faceți pe plac. Nu o să fie foarte ușor. Cel mai bine ar fi doar să întrebați și să așteptați răspuns. Nu faceți planul singur. Nu încercați să găsiți soluții în funcție de voi.

Gemeni – Sunteți pe cale de a renunța. Dar trebuie să fiți siguri că nu pierdeți bani. Renunțați la o prietenie, la o relație, renunțați la un obicei de a mânca prost.

Rac – Luna Plină se activează pe Casa 5, a copiilor și iubirii. Dintr-o dată, vor simți nevoie să-și asume o responsabilitate în plus.

Leu – Activează baza lor și ceea ce vor să-și construiască, unde vor să ajungă. Vor alerga spre ce vor. Luna Plină îi va debusola. Va fi o luptă interioară mai mare, nu vor mai avea timp să comenteze, să se laude. Ceva nu le va conveni. Rezultatele, la final, vor fi bune. Dacă vă doriți un job nou, o relație, stați un pic voi și încercați să aruncați ce nu funcționează.

Fecioară – Îi priește Luna Plină. Toată zona de credință și de valori le este confimată. Dintr-o dată, va avea revelații. Luna Plină vă va arăta că aveți de câștigat și că e foarte bine că ați mers pe drumul vostru. V-aș recomanda să fiți foarte curajoși, îndrăzneți.

Balanță – Suferă la capitolul financiar. Toate planurile financiare s-ar putea să se schimbe zilele acestea. Vă va arăta că undeva nu ați făcut ceea ce trebuia. Voi nu prea puneți stop.

Scorpion – Lună Plină e covârșitoare. E în semul lor, dar îi face mai slabi, mai fragili. În gândurilor lor, în faptele lor, dintr-o dată, energia nu mai este. E greu pentru ei să-și dea seama că trebuie să aibă o limită.

Săgetător – Ar vrea să se ducă departe. Să fiți atenți la relațiile cu colegii. V-aș ruga să aveți grijă la alimentați.

Capricorn – Luna Plină îi face mai romantici, mai drăguți. O să-i vedeți cumpărând flori. E o perioadă de răsfăț pentru voi.

Vărsător – Familia cere multe lucruri. Ce vreți voi? Libertate și independență. Luna Plină vă ține într-o închisoare a voastră interioară. Acum nu reușiți să vă deconectați. Și dacă ieșiți în club, o să stați cu mintea în altă parte. Conștientizați că există limite.

Pești – Luna Plină activează zona de legătură cu divinitatea, cu credința. Mulți dintre voi vor visa, vor avea coșmaruri. Vă veți trezi speriați, fricoși.

 

Previziuni complete 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel