EXCLUSIV  Lună Plină, 17 iunie 2019. Astrologul DCNews spune la ce să se aștepte fiecare zodie

Daniela Simulescu
Daniela Simulescu

Luna Plină în Săgetător de pe 17 iunie 2019 activează tot ceea ce înseamnă dreptatea, tot ceea ce înseamnă ideal, deschidere, inovație în modul de a gândi. Daniela Simulescu, astrolog DCNEWS, a explicat cum sunt influențate zodiile.

Berbec – Toate credințile voastre interioare se zguduie. Verificați, citiți, călătoriți. Fiți curioși.

Taur – Prejudecățile legate de bani... nu totul funcționează cum ați învățat când ați fost mici. Ați face bine să faceți și altceva cu banii, nu doar să-i țineți sub saltea. Căutați un curs, explorați. Ceva să vă facă să descoperiți.

Gemeni – Luna Plină îi face să conștienteze dacă au fost drepți, corecți în relații, dar dacă partenerii au fost corecți cu voi, dacă nu v-au mințit, dacă nu v-au judecat prea mult.

Rac – Trebuie să învețe să lase viitorul. Trebuie să muncească, să uite toate obiceiurile de până acum. Trebuie pus punct și schimbat. Să vă faceți rezervorul de energie, de resurse.

Leu – Luna Plină îi conectează cu copilăria.

Fecioară – Trebuie să vă dați seama că ceilalți au nevoie de timp, au alte metode de a rezolva lucruri, de a urca pe scara profesională. Nu ca voi.

Balanță – Luna Plină activează modul de a comunica. Dacă ceilalți comunică altfel și sunt mai agresivi, imediat o să comentați.

Scorpion – Luna Plină le activează zona veniturilor, ce cred ei despre ei. Se judecă foarte mult. Doar că, deși nu pare, se judecă în funcție de experiențele trecute și în funcție de ceea ce zice lumea. Pe dinăuntru se macină. (...) Se vor îndoi de propria persoană.

VEZI ȘI: Zodia avertizată în iunie. Astrolog: Apare ceva neașteptat

Săgetător – Ei sunt foarte generoși, au bunătate. Au un set de principii și valori peste care nu trec. S-ar putea ca unele să le dăuneze. Ar fi bine să-i mai asculte pe ceilalți, să fie atenți la rude, prieteni, colegi, vecini.

Capricorn – Și pentru ei această Lună Plină e importantă. Să fie atenți la cum muncesc ceilalți. Voi aveți un mod de a munci dur, trageți de voi, vă detașați emoțional, luați decizii grele, vă asumați. Ceilalți nu fac asta. Nu îi puteți băga în aceeași oală cu voi.

Vărsător – Petreceri, vreți să ieșiți, să pierdeți timpul. Ceilalți nu pot. Nu toată lumea e independentă ca voi.

Pești – Cum voi sunteți un ocean de emoții, și ceilalți sunt.

Previziunile complete pentru toate zodiile:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel