Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Lună Nouă, 28 septembrie, ora 21:26. Daniela Simulescu dezvăluie ce arată astrograma momentului

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Sâmbătă seară, va fi Lună Nouă în Balanță.

Sâmbătă, 28 septembrie, în jurul orei 21:26, va fi Lună Nouă în Balanță. „Luna nouă este acel fenomen în care Soarele și Luna sunt conjunctie, adică împart același grad al unui semn zodiacal. De această dată, gazda va fi Balanță. Și va fi una drăgută, preocupată de vestimentație, de iubire, sentimente, relații, de simt estetic, dar și de justiție", a explicat Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Ascendentul astrogramei momentului este în Gemeni, ceea ce ne arată dorința de schimbare, de a diversifica sau de a alege alte modalități de a iubi sau de a ne alege partenerul. Luna Nouă, alături de Mercur (guvernatorul) sunt plasate exact în casa a 5-a, cea a iubirii, sentimentelor pure, a romantismului, distracțiilor, a copiilor, a bucuriei de a trăi.

Cojuncția Lunii cu Soarele face o inconjuncție cu Uranus, planeta inovației, din Taur. Da, iubirea poate fi inovată. Mai ales în vremurile acestea, când stabilitatea relațională nu mai este ca pe vremuri. Suntem obligați să găsim soluții pentru a ține relația, dar și pentru menținerea spațiului personal al fiecăruia dintre parteneri", a precizat astrologul DCNews.

„Venus, Micul Benefic, se află tot în Balanță și face un sextil cu Jupiter, Marele Benefic. Cu alte cuvinte, trebuie să ne definim bine ce înseamnă dragostea pentru noi și ce compromisuri suntem în stare să facem pentru a o ține vie pentru că astrele ne vor da oportunități de a găsi persoana iubită sau de a îmbunătăți relația actuală doar dacă suntem în pas cu vremurile. Folosește Luna Nouă din data de 28 septembrie pentru a face declarații de dragoste, cadouri sau pentru a aduce un suflu nou în zona sentimentală”, a transmis Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel